Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen célra milyen gyakorlat van?

Ilyen célra milyen gyakorlat van?

Figyelt kérdés

Üdv!

Olyan mindennapos edzést keresek (20-50 perc között), ami kicsit mindenre hat, derék felett. (Rossz a térdem, műtve volt, azt nem terhelhetem és ugrálós gyakorlatok is kilőve, de eleve van izmom lábon, még régebbről. Van kondis múltam, újrakezdeném, csak máshogy.)

Szeretnék visszaizmosodni egy kicsit, de nem annyira, hogy 1-1 konkrét izom legyen lebombázva x naponta, hanem csak szálkásítanék, erősítenék. Van sokféle rudam, tárcsáim, de ilyen gyakorlatot még nem csináltam és nem is ismerek, amit meló után lezavarnék minden nap. A kérdéssel párhuzamosan keresgélek Youtube-on is, de eddig nincs rámszabott.

A cél csak annyi, hogy jókötésűvé/jó felépítésűvé tegyen és jobban is érezzem magam. Nem a strandra kell az optika, csak nem elhanyagolt testet szeretnék látni a tükörben.

A kajám rendben lesz holnaptól.

F/30

2023. febr. 26. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Egy kondis múlttal rendelkező tapasztalt embernek nem nagyon kéne probléma legyen az, hogy tudja milyen gyakorlatok léteznek. És elég nehéz is pontos választ adni, hogy melyik nap mit csinálj 50 percig, annyira sokféle megoldás létezik.
2023. febr. 26. 21:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy kell fekvenyomni, de most nem ilyen edzést akarok.

A kérdést sem értetted, de azért írsz valamit. Nem melyik nap mit, hanem mit, minden nap!?

Lesz olyan válasz, ami segítségnyújtási céllal íródik, vagy a trend maradt a szokásos kötekedés, kiforgatás?

2023. febr. 26. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Akkor egy ilyen választ szeretnél, hogy:

Holnap csinálj néhány bicepsz gyakorlatot, utána pedig a hát izmait mozgasd meg. Kedden Tricepszet, vállat és mellet, szerdán meg ha combot nem is, de néhány sorozat a vádlira mehet, törzsizomra esetleg, vagy kardiózni. Aztán tarthatsz egy nap pihenőt, vagy kezdheted újra az egészet és akkor a vasárnap a pihenő. Én így csinálnám ha napi 50 percet kéne mozogni néhány súlyzóval. De ezt a választ, ahogy egyet sem, nem lehet általánosítani, mert másnak lehet nem jó vagy nem tetszik.

2023. febr. 26. 21:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Mindig nem érted. Hihetetlen.

MINDEN NAP UGYANAZT, AMI MINDEN IZOMRA HAT EGY KICSIT.

Mi nem érthető?????????????

2023. febr. 26. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért nem érti, mert olyanokat szeretnél, hogy visszaizmosodni, szálkásodni, jobb testet, erősíteni napi pár perccel és minden nap ugyan azokkal a mozgásokkal és így ez nehezen kivitelezhető.

Maradnak az összetettebb gyakorlatok, amik egyszerre több izmot mozgatnak, például fekvőtámasz, húzódzkodás, tolódzkodás... de a visszaizmosodás vagy erő növelést el lehet felejteni ennyi idő alatt.

Lesz jobb állóképességed, és fogyhatsz, szálkásodhatsz (ami egyébként a visszaizmosodással ellentétes folyamat), de csodát ennyi edzéssel nem nagyon lehet elérni.

2023. febr. 26. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Napi 20 perc torna nem tesz jókötésűvé, sem izmossá. Egészséges lehetsz. Figyelsz a kajára, egy kis torna, és már teszel is magadért.
2023. febr. 26. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!