Ha valaki minden nap gyalogol, egy idő után meglátszik a combon és a vádlin?
Figyelt kérdés
Nem izmosodásra, hanem fogyásra gomdolok2023. febr. 20. 07:56
1/4 anonim válasza:
Az izmosodás az erőedzés függvénye, a fogyás pedig a kalóriadeficit függvénye. A gyaloglás nem erőedzés, tehát tényleges izmosodást nem lehet tőle várni, ha pedig kalóriadeficitben vagy a táplálkozásod által, akkor ezt az állapot fenntartását segíti a mozgás, a gyaloglás. Ha az az elképzelésed, hogy gyaloglással célzottan leégeted a zsírt a combodról, vagy ilyesmi, akkor olvasgass még a témában.
3/4 anonim válasza:
Én egy időben 3kmt gyalogoltam a munkahelyemre oda és vissza is azaz az összesen 6ot. Plusz mindenhova gyalog mentem. Nagyon vékony voltam, de a vádlim meg izmos volt és a fenekem is.A bokám, lábujjaim,térdem viszont rengeteget fájtak. A 30 perces cardió és egy kis súlyzózás jobb formát adott.
4/4 anonim válasza:
Attól függ mennyit, és attól is, hogy milyen terepen, mekkora szintemelkedőkkel.
De összességében igen a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!