Hogy lehet a combon lerakódott felesleget elégetni?
Figyelt kérdés
Rendszeresen járok kirándulni, több 10 km-es séta meg sem kottyan számomra, messzebb, kilóméterekkel odébb levő üzletekbe is gyalogosan szoktam menni vásárolni, 11 éve vegetáriánus vagyok, édességet nem is fogyasztok...zabkását reggelizek reszelt almával és magokkal, vacsorára is ezt készítem általában...igazi zöld teát is elkezdtem fogyasztani...semmi...
egyszerűen nem ad le zsírt a szervezetem arról a területről, sem az alhasamról...sajnos eléggé tömzsi az alkatom, nincsenek hosszú combcsontjaim...de ez már nagyon zavar...nem tudom, milyen gyakorlatokat kellene végeznem
Futni nem tudok a szív problémáma miatt...valaki tudna tanácsot adni?
Köszönöm! 🙏😔
2021. júl. 26. 13:37
1/4 anonim válasza:
miért gondolod hogy felesleg van rajtad? nem lehet hogy az izomtól vastagabb a combod?
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem...zsírpárnák, méghozzá nem kevés :(
2021. júl. 26. 15:15
3/4 anonim válasza:
Kardio edzés kéne neked, de ha nem tudsz, mert a szíved nem bírja, akkor nincs mit tenni, fogadd el magad. Nyilván orvossal konzultálhatsz, hogy mit tehetsz sport téren, de szív problémával ne reménykedj sokban.
4/4 anonim válasza:
Még mindig kalóriadeficittel fogsz zsírt égetni, és még mindig nincs olyan opció, hogy egy területről égess. Bár ami késik nem múlik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!