Volt olyan, hogy annyira pechesek voltatok, hogy hosszabb ideig képtelenek voltatok fejlődni a sportban? (Betegségek, COVID-fertőzés, bokaficam, vakbélgyulladás stb.)
Nekem pont most aktuális
Érettségi, vezetés, sok betegség, különórák.
Ráadásul bejárós is vagyok, ezek mellett nagyon nehezen oldom meg az edzést.
A helyi korcsolyapálya a covid miatt két évig nem engedélyezte idegenek belépését (csak akik hokisok, edzésre járnak, stb), én pedig sajnos egyedül tanultam, szóval két évre elbúcsúzhattam tőle, más városba pedig nem tudtam elmenni, a legközelebbi pálya elég messze van.
Azóta voltam talán kétszer korizni, mit ne mondjak, elég béna lettem, azelőtt ütős kezdő koreókat találtam ki magamnak, most meg csak futon a köröket:/
Mert én elkezdtem rendszeresen futni, 1 hónapon belül Covid, 1 hónap kihagyás, utána pár héttel ráestem az ujjamra, utána 2-3 hónappal, már edzővel lett egy nem teljesen negatív EKG-m, amivel szakorvosig nem engedett futni, utána pár hónap nyugi (bár kialakult egy krónikus sérülésem, bal Achilles), foghúzás után futottam 2-szer, majd meghúztam a combfeszítőmet, futottam 3 hétig, majd lebetegedtem.
Most pár hete nyugi van, de sajnos garantálom, hogy lesz velem valami, bokaficam vagy vakbélgyulladás....
Konkrétan az elmúlt egy évben így se fejlődtem semmit, még mindig 7:20-7:30 p/km az, amit kellemesnek érzek. Kifejezetten könnyűnek a 7:50-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!