Napi 10-15 perc intenziv edzestol formalodhat a fenekem? Sportolo vagyok, mindennap edzek, futok, biciklizek vagy lovagolok. Valemlyiket mindig. 15 percnel nem birja tovabb a far izmom. Mutathat feljodest azert?
Figyelt kérdés
Ugyanitt: szeretnek szalkasitani, testzsirt vesziteni, emlitettem ugye hogy valamit mindennap sportolok. Szeretnék tippeket kerni ez ugyben is, nem felgyorsított folyamatot szeretnek de jo lenne ha nem tartana olyan sokaig a fogyas2023. febr. 10. 19:50
21/24 anonim válasza:
#5 vagyok, nő vagyok. Köszi, akkor ma is tanultam valamit: sportoló vagyok 😅
22/24 anonim válasza:
21
Ha mozogsz, az vagy.
Felnőttként, munka és gyakrabban család mellett mi az istent vársz magadtól vagy másoktól?
Vagy csak Csere Gáspár nevezhető sportolónak?
Vagy aki súlyokat emel?
23/24 anonim válasza:
az a tévképzetük hogy csak a profi sportolók nevezhetik magukat sportolónak.
de aki pl rendszeresen eljár futni mert szereti, az már nem.
ez nettó baromság, létezik amatőr sport is.
24/24 anonim válasza:
Nyelvtanilag ha sportolok, sportoló vagyok. Ettől függetlenül én akkor sem mondtam ezt magamról, amikor országos bajnokságot meg Európa kupákat nyertem. De ez csak szóhasználat. A lényeg,hogy ennyitől nem lesz formájában segged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!