Napi 10-15 perc intenziv edzestol formalodhat a fenekem? Sportolo vagyok, mindennap edzek, futok, biciklizek vagy lovagolok. Valemlyiket mindig. 15 percnel nem birja tovabb a far izmom. Mutathat feljodest azert?
Sportoló vagyok...
muhahahahaha
Ha szalkasitani szeretnel azt a konyhaban kell elkezdened. Legyel kaloriadeficitben ugy hogy sok feherjet, rostot viszel be, szenhidratokbol pedig csak jominosegut. Az etkezeseket oszd szet minel tobb fele egy nap. Egy 4-5 mar nagyon jo tud lenni!
Nyilvan van egy rakat gyakorlat a farizmok erositesere ami jo lehet, guggolas, kitores, hid stb. De ha csak a lovaglashoz es futashoz szeretnel funkcionalis izomzatot, es az ott levo mozgasformadban valo faradekonysagodat szeretned kitolni, akkor magat a mozgasformat kell tobbszor csinalni. Viszont jellemzoen a test az ilyen tipusu terheleshez hamar hozzaszokik, ergo par het utan mar nem szabadna 15 perc utan elfaradnod, mar ha tenyleg minden nap csinalod. Youtubeon rengeteg videot talalsz ami segit elindulni a core izmok megerositeseben, de egy ido utan erdemes legalabb kiegeszites szintjen sulyzos edzest vegezned.
Ha van edzod, akkor elsosorban hozza fordulj kerdesekkel, mert o ismer+ valoszinuleg jobban ert a lovaglashoz szukseges funkcionalis izomzat epitesehez, mint en vagy itt barki.
Fogyni pedig kaloriadeficittel tudsz mint irtam. Lehetoleg ne legyen nagy. Minel kevesebb annal jobb. Es minosegi tapanyagokat vigyel be, erdemes napi 2 feherje shaket fogyasztani amig deficitben vagy, (meg amugy is ha sportolsz).
Egy jo tanacs: sportolonak ne nevezd magad. Ha profi/elsportolo leszel akkor ertelemszeruen nem gaz, vagy ha csak hobbikent uzod de regota es nagyon magas szinten akkor sem. De ha a fogyassal vannak gondjaid, illetve ehhez itt kersz segitseget es nem az edzodtol addig nem erdemes igy hivnod magad, mert meg fogod mosolyogtatni vele az igazi sportolokat!
Nem volt bennem semmi rosszindulat.
Sok sikert a versenyekhez, es az edzeshez is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!