Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A fenekem nem kicsi, de mégis...

A fenekem nem kicsi, de mégis lapos és löttyedt, ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Széles a csípőm, a fenekem hatalmas, mégis alapvetően "lapos" és lefele húzó, "löttyedt" hatása van.

Az alja nem áll ki, hanem egyszerűen ellaposodik.

Ezek kívül természetesen jó narancsbőrös is.

Ha edzek rá specifikusan az segít? A fenék mellett még a combjaim hátulsó részével sem vagyok megelégedve. Ez is narancsbőrös és nem formás.

Nyílván az első pont a testsúly csökkentése.

Az érdekelne, hogy ez miért van? Anatómialiag pl. melyik azok az izmok, ami ahhoz kéne, hogy a fenekem ne csak csüngjön, hanem ki is emelkedjen a combomból?

Más is küzzd ezzel?

2023. jan. 18. 14:35
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
A barátnőm hasonló cipőben járt, egy ideig ő is edzéssel próbált rajta változtatni, de feladta, mivel a genetikát sajnos nem lehet befolyásolni. De igazából én mondtam neki, hogy hagyja abba, mert nekem úgy tetszik ahogy van, és úgy szeretem mindenét ahogy van.
2023. jan. 18. 15:02
 2/8 anonim ***** válasza:
36%

Lehet simán csak genetika miatt ilyen. Kipróbálhatod, hogy edzéssel tudsz-e javítani rajta.

De lehet hogy nincs is nagy baj vele csak neked nem tetszik.

2023. jan. 18. 15:06
 3/8 MadSeal ***** válasza:
79%

Edzeni kell rá és formásodni fog, de nem úgy, mint ahogy a nők 90%-a edz, minden féle szalagokkal, 4-10kgos kettlebell guggolásokkal, hanem keményen, ahogy a férfiak.

A céljaid elérése érdekében főleg a farizmod és a hajlítód kellesz edzeni, persze ajánlott a test többi részét is, mivel valószínüleg azok sem a legfeszesebbek, csak jelenleg eltereli a figyelmed ez a szekció a többitől.

2023. jan. 18. 15:14
 4/8 NTBS ***** válasza:
Genetika, edzéshiány.
2023. jan. 19. 07:19
 5/8 arpi1969 ***** válasza:
senki nem kérdezi meg hogy hány évesről van szó? általában az önértékelés téves eredményt hoz, szóval ez az egész kérdés alapjaiban téves is lehet
2023. aug. 17. 13:21
 6/8 A kérdező kommentje:

25 éves vagyok.

Köszi a tanácsokat!

2023. aug. 17. 17:10
 7/8 arpi1969 ***** válasza:
Hányszor mondják neked 24 óra alatt hogy szép vagy? ha kb 100-an akkor valószínű hogy csak "önértékelési zavar" van nagyon sok szép nő nem tudja magáról hogy milyen szép a valóságban
2023. aug. 17. 22:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát szerintem egyszer sem?
2023. aug. 20. 02:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!