Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A fogadóirodák tényleg korláto...

A fogadóirodák tényleg korlátozhatnak? Többi lent

Figyelt kérdés
Az utóbbi 2 hónapban rendszerint 150-200 ezer közötti pluszban zártam a Bet365-nél. Az városi legenda vagy tényleg igaz, hogyha látják,hogy sikeres vagy hosszútávon akkor megszabhatják a max tétet, esetleg bármilyen ürüggyel ki is tilthatnak? Nem vagyok telhetetlen, ha hasonló összeg összejönne, 1 szavam nem lenne. Vagy ez még annyira alacsony összeg, hogy nem érdekli őket,hogy havonta ennyit nyerek? Köszi az értelmes válaszokat majd.

2023. jan. 18. 13:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Felhasználói feltételek tartalmazzák ezeket a részleteket, ha vannak.
2023. jan. 18. 13:36
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Nem legenda. 4 számlámat is korlátozták. Többek között ezért is hagytam fel a sportfogadással, de én tippadókat követtem. Igazából senki sem tudja, hogy mi alapján szűrnek. Ha szeretnéd fenntartani a számládat hosszabb távon arra azt ajánlják, hogy tegyél úgynevezett mug beteket, pl. nagy kombikat egész alacsony téttel vagy minimális költséggel fogadsz nagypiacos tippek ellen betfairen. így elképzelhető, hogy pozitívabb lesz a kockázati besorolásod az algoritmus szerint. Személy szerint ezt nem csináltam, mert úgy látom, hogy hosszabb távon csak romlani fog a helyzet és nem fenntartható a profitábilis fogadás ezeknél az irodáknál.
2023. jan. 18. 13:55
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Tudok olyan srácról, aki több milliót nyert a BET365 oldalán. Örökre kitiltották.
2023. jan. 18. 13:56
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
Simán korlátozhatnak vagy letilthatnak, annyiból jobb a bet365, hogy ők legalább kifizetnek mielőtt kitesznek. Kisebb irodáknál olyan is előfordul, hogy még a nyereményedet is ellopják.
2023. jan. 18. 15:19
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Bet365, betfair, 888.sport, Unibet. Mindegyiken lekorlátozták már.
2023. jan. 18. 20:06
 6/11 NTBS ***** válasza:
54%
Korlátozhatják. Olvasd el az ÁSZF-t.
2023. jan. 19. 07:17
 7/11 anonim ***** válasza:
27%
úgy is vissza fogod bukni,felesleges ezen stresszelned
2023. jan. 24. 00:18
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
Ha arbolsz, vagy mutyizol a búnuszokkal, esetleg kicsit "egzotikusabb" fogadásokat kötsz nagyobb téttel,akkor simán korlátoznak. Amugy nem hinném, én tudok olyat aki van hogy több milliós tétekkel játszik, és sosem korlátozták meg semmi.
2023. jan. 27. 09:02
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Akkor ő rengeteget bukik, utolsó. Simán lekorlátoznak, kérdező. 100+ számlát lőttem már el.
2023. febr. 1. 12:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Honnan szereztél 100+ számlát?
2023. febr. 1. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!