A fogadóirodák tényleg korlátozhatnak? Többi lent
Figyelt kérdés
Az utóbbi 2 hónapban rendszerint 150-200 ezer közötti pluszban zártam a Bet365-nél. Az városi legenda vagy tényleg igaz, hogyha látják,hogy sikeres vagy hosszútávon akkor megszabhatják a max tétet, esetleg bármilyen ürüggyel ki is tilthatnak? Nem vagyok telhetetlen, ha hasonló összeg összejönne, 1 szavam nem lenne. Vagy ez még annyira alacsony összeg, hogy nem érdekli őket,hogy havonta ennyit nyerek? Köszi az értelmes válaszokat majd.2023. jan. 18. 13:22
1/11 anonim válasza:
Felhasználói feltételek tartalmazzák ezeket a részleteket, ha vannak.
2/11 anonim válasza:
Nem legenda. 4 számlámat is korlátozták. Többek között ezért is hagytam fel a sportfogadással, de én tippadókat követtem. Igazából senki sem tudja, hogy mi alapján szűrnek. Ha szeretnéd fenntartani a számládat hosszabb távon arra azt ajánlják, hogy tegyél úgynevezett mug beteket, pl. nagy kombikat egész alacsony téttel vagy minimális költséggel fogadsz nagypiacos tippek ellen betfairen. így elképzelhető, hogy pozitívabb lesz a kockázati besorolásod az algoritmus szerint. Személy szerint ezt nem csináltam, mert úgy látom, hogy hosszabb távon csak romlani fog a helyzet és nem fenntartható a profitábilis fogadás ezeknél az irodáknál.
3/11 anonim válasza:
Tudok olyan srácról, aki több milliót nyert a BET365 oldalán. Örökre kitiltották.
4/11 anonim válasza:
Simán korlátozhatnak vagy letilthatnak, annyiból jobb a bet365, hogy ők legalább kifizetnek mielőtt kitesznek. Kisebb irodáknál olyan is előfordul, hogy még a nyereményedet is ellopják.
5/11 anonim válasza:
Bet365, betfair, 888.sport, Unibet. Mindegyiken lekorlátozták már.
6/11 NTBS válasza:
Korlátozhatják. Olvasd el az ÁSZF-t.
7/11 anonim válasza:
úgy is vissza fogod bukni,felesleges ezen stresszelned
8/11 anonim válasza:
Ha arbolsz, vagy mutyizol a búnuszokkal, esetleg kicsit "egzotikusabb" fogadásokat kötsz nagyobb téttel,akkor simán korlátoznak. Amugy nem hinném, én tudok olyat aki van hogy több milliós tétekkel játszik, és sosem korlátozták meg semmi.
9/11 anonim válasza:
Akkor ő rengeteget bukik, utolsó. Simán lekorlátoznak, kérdező. 100+ számlát lőttem már el.
10/11 anonim válasza:
Honnan szereztél 100+ számlát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!