DanielC kérdése:
Futáshoz alanin, beta-alanin, BCAA, TMG (betaine), vagy glutamin lenne jobb, hogy ne fáradjak el?
Figyelt kérdés
2023. jan. 12. 00:09
A kérdező szavazást indított:
Alanin
Beta-alanin
BCAA (leucin, izoleucin, és valin)
Betaine Anhydrous (Trimethylglycine)
Glutamin
4 szavazat
1/3 anonim válasza:
Én versenyekre járok.
Amióta kipróbáltam az aminosav származékokat viszonylag magas adagokban, elég jelentősen jobban megy a futás.
4g l-karnitin
2g taurin
2g beta-alanin
5g glutamin
5g arginin
Éhgyomorra majd egy óra múlva kaja, majd utána futóedzés.
Igazából ez volt a felkészülésem titka az Eb-re is.
Üdv egy magyar eredményes versenyző.
2/3 anonim válasza:
Ezek semmit sem ernek tok folos szedni.. penzkidobas. Enis szedtem az elso par evbe kezdokent mindenfele tapkieget. Aztan mikor mar jobban belelattam abbahagytam. Mitortent? Semmi.. Inkabb koltsd kajara
3/3 anonim válasza:
Ha már aminókat akar valaki szedni, akkor miért nem fehérjét isztok, ami az összes aminósavat tartalmazza, annak legalább valami értelme is van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!