Szerintetek kik fognak bekerülni a darts premier leauguebe?
Humphries, Cullen, Clayton, Clemens a tippem.
De a 8. helyet meg fogják hagyni valószínűleg a Masters utánra, ott még változhat. Illetve akár benne van hogy akár Wright vagy Price lemondják a szereplést.
Cullen szerintem esélytelen. Annyira nem nagy a reklámértéke, és annyira nem is játszott jól, igaz, tavaly döntős volt. Nehéz kérdés.
Szerintem Clayton Cross Humphries Noppert
De Aspinallnak is örülnék
Cullent nagyon hypeolja a Sky Sports és a tavalyi döntője elég érv lehet, pláne hogy asszem meccsnyila is volt hogy megverje MVG-t.
Noppert szerintem esélytelen, elszúrta a VB-t és nem túl érdekes játékos. Aspinallnak és Crossnak van valami esélye, de lehet pont lemaradnak
Noppert megnyerte a UK opent, és az 5. legtöbb pénzt kereste idén, egész évben nagyon stabil volt. De valószínűleg tényleg meg kell várni a Masterst, ha ott mondjuk döntőzik, akkor biztos résztvevő. Bár örülnék, ha nem lenne ott, nem kedvelem
Cullen nem csinált semmi kiemelkedőt idén, akkor már inkább Ross Smith. Bár ki tudja, lehet hogy a PDC a női piacot is meg akarja hódítani
Aspinallnak szurkolok, stabil volt a második félévben, ha jön az az 1-2 dupla Rock ellen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!