Fux Premier orsó és Sarosky SX50 vadász kereső távcső. Karácsonyra ezekben gondolkozom. Jókat írnak róla de a közvetlen környezetemben nincs senkinek tapasztalata velük. Van esetleg valakinek?
Fux Premiere a pontos márka. Ez két orsó típust jelent. Az egyik a Fux Premiere GTX6000 a másik a Fux Premiere RS9000.
Én mindkettőt használom és bámulatosan jó orsók.
A Fux Premiere GTX6000 feederezéshez használom. Élményt jelent vele horgászni. Nagyon szépen fut gyönyörű a zsinórprofilja és eszméletlen gyors.
A Fux Premiere RS9000 a hatalmas dobátmérője miatt behúzós horgászatokra használom. Nagyon precíz gyakorlatilag elnyűhetetlen orsó. Kemény pályán nagyhalas horgászatoknál is ezt használom. Nagyon gyorsan és szépen szedi a zsinórt, bátran lehet vele fárasztani. Remélem segítettem. Görbüljön
Nekem a Fux Premiere GTX6000 es van mindkét feeder botomon. Szerintem csúcs kategóriás orsók. Sajnos árban is. Kevésbé ismert márka mint pl egy simano de a baitrunner szériát szerintem veri. Habár az sem utolsó! Amúgy úgy tudom kizárólag pesten lehet kapni az
Angelshopping horgászcentrum ba
Budapest Hűvösvölgyi út 109/C. címen esetleg honalpon keresztül üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!