Ha otthon edzek és 1izomcsoportra 1 gyakorlatot végzek többször ismételve akkor jutok valamire?
padom van meg kézisúlyzóim és ugy gondolom h:
mell: fekvenyomás
bicepsz: állva 2kezes rúddal
tricepsz: tricepsz nyújtás
váll: oldalemelés
hát: 1kezes súlyzóval evezés és felhúzás
comb:gugolgatás
vádli: álló vádli gyak.
alkar: csukló behúzás
Én azt nem értem hogy egyes embereknek miért derogál lemenni konditerembe ahol megvan a normális felszerelés de le is szarom.
Ezekkel a cuccokkal ha ügyesen csinálod kihozhatsz 3-4 gyakorlatot/izomcsoport és azzal normális étkezés mellett nem leszel hátrányban.Persze aki otthon edz mindig sokat linkeskedik de ha normálisan leedzed az adagodat akkor ok.
De 1 gyakorlat nagyon kevés
mondok én neked valamit... válasz arra h miért nem járok terembe: 1. a legközelebbi terem 20km (35perc busszal)
2. buszbérlet 12e ft, terem bérlet 6e ft...ez összesen 18e ft durván
neked megérne havi 18e ftot?
És ne mond azt h otthon nem lehet eddzeni, igenis lehet mert ha edzeni akarsz akkor ott nincs olyan h felesleges mozgás... rendszeresen csinálja az ember akkor látszani fog rajta h edz..lényeg h ha az ember otthon edz akkor igyekezzen az izmait lefárasztani bánom is én hogy... emelgethet talicskát is téglát... nem érdekel... mindenki ugy edzen ugy neki az jó... és edzés után igyekezzen pótólni a fehérjét!!
1 megkaptad a választ te f*szgyerek akkor meg mit vergődsz?
2 felőlem úgy edzel ahogy akarsz mert telibeszarom.De ne várjál komoly fejlődést itthoni edzéstől
"Én azt nem értem hogy egyes embereknek miért derogál lemenni konditerembe"
én erre voltam kiakadva drága barátom, és kifejtettem hogy miért nem járok terembe!
Az otthon edző pajtásoknak meg sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!