Ha követem ezt,lehet ilyen testem mint neki?(formás stb..) +az étrendem is jo? 19/L,43 kg,154 cm
2022. dec. 25. 21:56
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
15 szavazat
1/12 A kérdező kommentje:
És ha ezt csinalom minden heten
2022. dec. 25. 21:57
2/12 A kérdező kommentje:
Es kell e valtoztassak valamin majd
2022. dec. 25. 22:21
3/12 anonim válasza:
Azt se tudom, sírjak-e vagy nevessek. Nem egy 5 napos tiktok edzéstől leszel "formás".
4/12 A kérdező kommentje:
#3 nem 5 napos edzés hanem edzésterv több hétre és amugyis nem egy videója van fent tiktokon…meg ha olyan jol tudod akor le is irhatnád hogy te szerinted mitől lesz formás egy test..ebbe a videóban benne van súlyzós edzés is stb…ha nem vetted volna észre..és csak most akarnák elkezdeni edzeni nem tudhatom még hogy mi hogy müködik ezert is tettem fel a kérdést de nyugodtan sírj vagy nevess ahelyett hogy segítenél
2022. dec. 26. 00:13
5/12 anonim válasza:
Nem, a tested arányain nem tudsz változtatni, sosem leszel olyan, mint egy másik ember.
6/12 anonim válasza:
Ha olyan akarsz lenni, mint más, elveszted egyéniséged.
.
Ő sem attól lett olyan, amilyen, hogy követett akárki mást. A te testi felépítésed nem feltétlen olyan, mint a követni szádékozódé, tehát ugyanolyan, ha megszakadsz, akkor sem lehetsz.
Egyéniség akarj lenni, nem pedig a tucatból egy.
7/12 anonim válasza:
Ezer ugyanilyen nyikhaj van a termekben. Villanófényben látta a Shopmark Biotech reklámját és késztetést érzett rá, ennyi a történet. Minek lennél te is ilyen, egyél normálisan azt kész.
8/12 anonim válasza:
Nem. Ez az "edzésterv" úgy ahogy van, fos. Az alsótest túl sok volument kap. Meg minden edzésen csípőemelést csinál (3x, minek?). A felsőteste szinte semmit sem kap (az viszont jó, hogy legalább push-pullba osztotta fel). A csaj kivitelezésén is van sok javítanivaló. Meg az "edzéstervén" is. (Amúgy ő csak egy vékony lány, semmi extra.)
9/12 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam hogy pont olyan mint ő,hanem legalább ugyan ilyen izmos..
2022. dec. 26. 12:18
10/12 anonim válasza:
Persze, elérhető ez simán. De nem hetek alatt.. :D
Attól függ mi a kiindulópont, de szinte fix, hogy nem fogsz hetek alatt ilyet elérni. Van, akinek évek kellenek ehhez.
Egyébként sem egetrengető ez a csaj.
A legtöbb lány ha felvenne egy edzős nadrágot 0 edzésmúlttal, ugyanígy nézne ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!