Tömegeljek tovább?
Sziasztok! 17 éves vagyok és, 193cm és 98kg. Éppen tömegelek, tavaly januárban kezdtem az edzést 78kg-rol, és azóta elég rendesen tömegelek.
Jelenleg olyan 20-21% testzsíron vagyok, és 105kg a célom. Nem sok zsír jött rám eddig, viszont lassan kezd látszódni a fölösleg is. Februárig-Marciusig szeretnék még 8 kgot felszedni, és az lenne a kérdésem szerintetek érdemes? Első tömegelesnel ekkora súlyt felszedni?
Értem az emberesedési indíttatást, mikor valaki zavaróan alacsony, vagy zavaróan vézna, vagy mindkettő, de hogy téged százkilósan mi hajt még annyira veszettül, az egy kérdőjel marad. Akad még néhány nagyobb gyerek az iskolában, akit le kéne pipálni? De tényleg?
Viccet félretéve, annak ellenére, hogy a többség már befékezésre fog itt inteni, én általában tömegelés párti vagyok. Úgy magasság mínusz kilencvenig (ami nálad 103), szoktam mondani, hogy okés, akkor még nem dőlne össze a világ, ha netán olyan formában kéne pólót levetned, az még normál emberforma szokott lenni. De felfújt hörcsögarcig és tokáig ne jussál el, akkor inkább előbb állj meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!