Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan öztönözhetem magam a...

Hogyan öztönözhetem magam a sportomra?

Figyelt kérdés

Párbajtőrözöm, de az iskola nagyon a nyakamon van. Ma is volt edzés, de nem mentem el, mert fáradt vagyok. Mi motiválhatna arra, hogy még hullafáradtan is eljáljak edzésre?

Tegyük hozzá, hogy az se boldogít nagyon, hogy edzésen is fáradt vagyok, folyamatosan veszítem el a csörtéket, mert képtelen vagyok koncentrálni.

#edzés #motiváció #Párbalytőr
2022. dec. 1. 20:45
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos vannak az embernek életszakaszai, amikor a szabadidős tevékenység vagy a sportág háttérbe szorul. Nem eltűnik, csak háttérbe szorul. Ilyenkor ne is várjuk a fejlődést, ne is erőltessük, mert csak kudarc és szorongás lesz belőle. Sajnos te most tapasztalod meg életedben először azt, hogy milyen, amikor nem a sport az első, hiszen nem az a főtevékenységed, hanem az iskola, ugyanis te nem egy "főállású" élsportoló vagy. Ez ilyen. Középiskolás koromban én is azt hittem, hogy az élet néhány témazáróból és napi 3-4 óra edzésből áll. Aztán egyetem mellett hamar rájöttem arra, hogy azt a napi 3-4 órát érdemes elengedni. Most már munka, család, háztartás mellett a heti 3-4 óra a reális.
2022. dec. 1. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!