Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mindig hasra hízom. Lehet...

Mindig hasra hízom. Lehet ellene valamit tenni?

Figyelt kérdés

Mindenekelőtt leszögezem, hogy nagyon nem értek ehhez. Sose jártam kondiba vagy hasonló.

53 kg vagyok 168 centivel (18/l), szóval jócskán nem a kövér kategória, mégis van egy kis pocakom és nagyon zavar. Versenyszerűen íjászkodom, szóval biztosan van rajtam valamennyi izom, de sosem voltam egy kigyúrt ember (valami minimális bicepszem van, meg a lábaim kicsit izmosak). Tavalyi sulis netfit mérésen 29-30% körül volt a testzsírszázalékom, ha jól emlékszem.

Főleg esztétikai okokból zavar. Lapos alkat vagyok, a karom és a lábam is elég vékonyak, emellett pedig elég éles kontrasztban van a hasam. A hasbőségem 82 cm, a mellbőségem 83.

Lehet ezellen edzéssel vagy mással tenni? Ha igen, milyennel? Vagy rosszul látom és fogynom kéne? Nem akartam teljesen tudatlanul belevágni, nehogy többet ártsak, mint javítsak. Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.

2022. nov. 25. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:

"Tavalyi sulis netfit mérésen 29-30% körül volt a testzsírszázalékom"

-Ez egy kamu adat.. Ezek a netfit mérések a legnevetségesebb dolgok amit valaha láttam. Gondolom valami gagyi szenzoros hókuszpókusz géppel mérték,és a tudatlan "tesi tanár" (aki gondolom jócskán elhízott,mint a többség) meg be is írta.

Ha gondod van a testösszetételeddel kezdj el akár kondizni,figyelj a táplálkozásodra amit kezdetben naplózhatsz is. Ha szedsz fel izmot akkor teljesen más lesz az összkép.

Az hogy ki hová hízik az genetika.. Valaki fenékre,valaki combra...

Ezzel a súllyal és magassággal inkább sovány vagy mint kövér. És ne foglalkozz ezekkel a netfites marhaságokkal. Az is egy barom volt aki kitalálta,mert értelmét nem látom!

2022. nov. 25. 22:52
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Ne hízz
2022. nov. 26. 07:34
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Tudod kompenzálni azzal, hogy fejleszted az izomzatodat. Szintentartás körüli kalóriabevitel és súlyzós edzés, főleg guggolás.
2022. nov. 26. 09:06
 4/4 anonim válasza:
60%
Nem lehet hogy tartásprobléma miatt (lordózis) hiszed azt hogy pocakod van?
2022. nov. 30. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!