A lényeg, hogy fekvenyomásnál a szériasúlyomnál (4x6) csak 5-10 kilóval tudok többet kinyomni egyszer. Nem igazán értem, hiszen nem így kéne lennie. Hogy lehetne javítani rajta, illetve miért van?
2010. szept. 29. 21:37
1/9 anonim válasza:
ájj ájj ájj... hogy csinálod? Arra gondolsz hogy amibe szériázol annál max 5-10 kg-val bírsz többe 1et nyomni??
2010. szept. 29. 21:44
2/9 anonim válasza:
Nincs ebben semi különös. Az egyes nyomás az erőt mutatja. Te eddig lehet nem nyomtál nagy súlyokkal, csak szériasúlyokkal csiáltad. Ha erőre akarsz menni, akkor kevesebb ismétlést kell csinálni nagy súlyokat nyomni.
2010. szept. 29. 21:50
3/9 anonim válasza:
ha meg csúcsot akartál nyomni és előtte szériáidat letoltad akkor ne is csodálkozz. Bemelegítés után kell csúcsot nyomni nem edzéáés végén Amúgy meg el is savasodhatsz az sem ritka..
2010. szept. 29. 21:58
4/9 anonim válasza:
QQ üzenete :
Hogy micsoda?Nekem olyan gubancos a kérdésed hogy csőd.
Fejtsd ki jobban szerintem tudnék segíteni 100%.De így hogy azt sem értem mit írsz így nehéz.
2010. szept. 30. 13:29
5/9 A kérdező kommentje:
Az első hozzászóló leírta, hogy mire is gondoltam.
2010. szept. 30. 13:56
6/9 A kérdező kommentje:
Tehát mégegyszer: Fekvenyomásnál a maximumom (amit egyszer ki tudok nyomni) csak 5-10 kg-al több, mint amivel szériázok.
2010. okt. 1. 07:34
7/9 anonim válasza:
QQ üzenete:
Azt hiszem értem mit akarsz mondani.Az a lényeg hogy te a csúcsnyomásoddal vagy kiakadva. Az,hogy 5-10 kilóval tudsz a csúcsod fölé nyomni az sok mindentől függ.Először is hogy mennyivel szériázol,tehát miből nyomsz 4x6ot...
Nem mindegy mert ha tegyük fel te 50 kilóval szériázol és a csúcsod csak 55 kilo vagy 60,akkor az tényleg gáz.De hogyha 85 kilóba szabályosan tudsz nyomni 4x6ot és a csúcsod 95 kiló az nagyon jó szerintem. De ha csak kilencven,akkor az se nagyon rossz.Szóval itt az a lényeg hogy mennyivel nyomod.Én 90 kiloval nyomok egy 4x6ost és a csúcs nyomásom 105 kilo.Szóval az már remegve és nagyon nehezen de kimegy. ez 15 kilo különbség és szerintem nem rossz arány.Ha neked 10 kiló val több nagy súlynál akkor az nem rossz,de ismétlem ha 50 kilóval nyomod és 60 a csúcsod az gáz.Tehát érted mit akarok mondani.Kis súlynál , a csúcsnak általában több súly különbsége van 10 kilonál.
2010. okt. 1. 11:18
8/9 anonim válasza:
Bocsi kijavítom magam, tehát az elején nem úgy akartam hogy "csúcsod fölé nyomni" hanem a szériád fölé nyomni.
2010. okt. 1. 11:19
9/9 Böse válasza:
Azért van mert gyenge vagy. Rossz az edzésterved, vagy nem edzel elég régóta, vagy nem edzel elég keményen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!