Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért fogyok ilyen egyenlőetle...

Miért fogyok ilyen egyenlőetlenül?

Figyelt kérdés
Karjaim, vállaim és a lábszárak alsó fele mind olyan soványak, hogy már minden csont látszik, de mellem, hasam és a combjaim nagyon szírosak. Nem értem. Annyira aránytalan így a testem.
2022. nov. 20. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyen a genetikád, mindenki máshogy reagál a kalóriadeficitre, mindenkinek más sorrendben kezdi el lebontani a zsírraktárokat a szervezete. De egy kép alapján többet lehetne mondani, ugyanis mindig felmerül ilyen esetekben a gyanú, hogy az illető nem is kövér egyáltalán, nem is zsíros sehol, szimplán csak testképzavaros.
2022. nov. 20. 20:34
 2/5 A kérdező kommentje:
1: jaj, testképzavar nem áll fent, mert többen megjegyzést tettek, hogy hogy nézek ki... Már évek óta ez van, úgysem változik már, nemrég hagytam fel az egész diétázok-edzek dologgal. négy év alatt igazán lehetne változás heti 3x 2-3 óra konditeremmel úgy, hogy az első évben személyi edzőm is volt, aki elindított. NÉGY éve. igaz, négy és fél, de akkor is. Konkrétan nem hiszik el, ha azt mondom négy éve diéta, kalória deficit és edzés. Azt hiszik csak duma.
2022. nov. 20. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egészen biztosan van testképzavar, ugyanis 4 év alatt még naturál hobbistaként is szép formát lehet elérni, pláne ha az edzésprogramozásban és az étrendtervezésben volt edzői segítséged. Ott valami nagyon el van cseszve, ha neked elmondásod szerint 4 év tudatos életmód után is "nagyon zsíros" a hasad, a melled és a combod. Ez bizony testképzavar. Lediétázni pár hét/hónap, edzéssel egy látható változást elérni izomzatban pedig 1-2 év. Ha neked 4 után is elementáris problémák vannak ezen a téren, akkor valami nagyon félresiklott.
2022. nov. 20. 20:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Most per pillanat megfogtam a hasamon ésoldalamon a bőrt, 2cm-t fogok össze, tehát kb 8-8mm zsír van az ujjaim között. ha leülök vastag mischelin baba-ként nézek ki. melleim ilyen csimpánzcsöcs alakúak, puhák. Ha testképzavar lenne 1:miért érezném ezeket, miért tudnám tapintani stb 2: miért mondanák az osztálytársaim, hogy "fogyni kéne", meg miért hívnak sokan zsírdisznónak és orknak?
2022. nov. 20. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Osztálytársaid? Tehát még középiskolás vagy? Akkor szerintem az észlelt problémát jelezd a szüleid felé.
2022. nov. 20. 20:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!