Kondiban amikor fekvenyomnak, edzőkesztyűt használnak azt hiszem. Árban mennyibe kerül egy ilyen, és milyen ebből a jó minőség, márka?
Megint en (az elso)
A Schiek vezeto marka, ehez igazodik az ara is, kezdonek en nem ajanlom.
A Bulldog's Will-nek is van csukloszoritoja, ha utananeztel volna tudnad...
A Magnezial nem rossz, viszont nagyobb sulyoknal a borkemenyedest nem tudod elkerulni vele...
A Schiek-et elismerem, hogy nagyon jo, de sztem 7-8k egy kesztyuert nagyon sok.
A borkemenyedes mondjuk nem fekvenyomastol jott elo, de nem vagyok benne biztos, hogy csak fekvenyomni akar vele.
Ez olyan dolog, hogy pl a Schiek ov az 15.000HUF, en meg vettem az enyemet 2000HUF-ert 100kg korul gugolok vele es eddig nem volt semmi problema eddig. Ha valaki megteheti hogy megveszi mindenbol a legjobb markat mar a kezdetek kezdeten az tegye... En nem vagyok olyan anyagi helyzetben, es szerintem sokan vannak meg igy.
(Tigi)
Vannak gerincproblemaim, ugyhogy ov nelkul egy tapottat sem.
(Tigi)
Pontosan, a derekcsigolyaimat tamasztja meg es it teljesen jol tudok gugolni. Masreszt nem nadragszij hanem teljesen jo eroemelo ov.
Szerintem hagyjuk mert nagyon eltertunk mar a tematol.
(Tigi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!