Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Srácok! Mit vált ki bennetek,...

Srácok! Mit vált ki bennetek, amikor a kondiban megláttok egy nálatok izmosabb lányt?

Figyelt kérdés

2022. nov. 11. 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Hogy valószínűleg koxol...
2022. nov. 11. 22:58
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Hogy több koxot nyom mint én
2022. nov. 11. 23:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
90 kilós, vállas fiatalember vagyok, ritkán szoktam női diszkoszvetőkkel összefutni, de ha mégis, akkor nem hiszem, hogy kéne nekem mellette pironkodni. Egyébként értem a kérdést: irritálna, irigységet váltana ki belőlem, és nem tudnám jól kezelni pszichológiailag a helyzetet. Voltam én is vasággyal 60 kilós gyerek, nem véletlen kezdem változtatni rajta. Ami egyéb dolgokat illet: nem esek belé szerelembe, ilyen téren nekem "Ursula asszony" levegő.
2022. nov. 11. 23:07
 4/11 anonim ***** válasza:
24%

Csak az jutna eszembe, ez is ugyanúgy kotlik a wc-n, ha a 4 napos kalács beleragadt alul, ha megizzad büdös, ha nem jól törli ki, akkor is undi és büdi neki.

Meg sorolhatnám, szóval kb sehogy nem érdekel ki milyen izmos a teremben.

2022. nov. 11. 23:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Hogy nehogy félreértse a nezesemet, odajojjon és jól bemosson egyet.
2022. nov. 11. 23:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
rajtam nincs sok izom. fiatalabb koromban elég kevésnek éreztem magam ilyenkor, de már nem. nekem az számít, hogy a saját életemhez megfelelő kondim legyen.
2022. nov. 12. 01:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Eleve téves elgondolás bármilyen szinten férfi és női izomzatot összehasonlítani
2022. nov. 12. 02:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Semmit.
2022. nov. 12. 05:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A "nálatok izmosabb" többféle módon értelmezhető. Ha konkrétan nagyobb mint én, vastagabb a karja, stb, az egy nőnél nem szép, nekem legalábbis nem tetszik, ha úgy izmosabb, hogy mondjuk jobb a zsír/izom aránya, akkor elismeréssel nézek rá.
2022. nov. 12. 07:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha nálam izmosabb, tuti nem naturál :D

amúgy engem nem izgat.

2022. nov. 13. 16:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!