Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hetek óta nincs kedvem edzeni,...

Hetek óta nincs kedvem edzeni, így van értelme eltölteni és folytatni?

Figyelt kérdés
Mondjuk látszik is, elég szépen visszafejlődtem, de legalább hízni nem híztam, tartom a deficitet. Így hogy tükörbe nézek méginkább nincs hozzá akaratom folytatni, megint szinte a nulláról indulni.

2022. nov. 11. 11:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Konditermi edzés?
2022. nov. 11. 11:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem. Itthoni. Terembe nem járok. 2 alkalommal voltam, és borzalmasan éreztem magam. De itthon van felszerelés, illetve most már ruhákat hajtogatok rá, tavasszal meg kib*szom mind! Jelenleg ez a terv. Hiába határozom el magam, hogy ma csinálni fogom, mire ott vagyok, hogy elkezdem, bele sem fogok. Pedig rendszeresen csináltam, nyáron volt hogy heti 5 napot is, több órát. Hiába...megöregedtem, sz*r vagyok. De hát ez van.
2022. nov. 11. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire utálod akkor nincs értelme. Hagyj ki pár hetet-hónapot aztán kezd újra heti 1-2-3 edzéssel, hátha.
2022. nov. 11. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az otthoni edzésekkel pont az a baj, hogy nem teljesítmény alapúak, nem célorientáltak, nem lehet bennük megfogható mérföldköveket kijelölni. Céltalanul edzegetni senki nem szeretne hosszútávon, úgyhogy az ilyen jellegű maszatolások pont eddig tartanak. Válassz egy olyan sportágat, olyan mozgásformát, ami motivál, ami teljesítmény központú, amiben konkrét szinteket lehet kijelölni magad számára.
2022. nov. 11. 13:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem céltalanul edzegettem. Pont, hogy elértem vele a célom. Csak mostanában nincs kedvem hozzá. Ha kondiba járnék, ahhoz se lenne kedvem. Az se más semmivel. Ott is, ha nem jársz rendszeresen, akkor olyan lesz x idő után, mintha sosem lettél volna ott. És ez nem motiváló egyáltalán.
2022. nov. 11. 13:53
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
Mert még egyszer leírom, hogy nem kinézetre kell edzeni, hanem teljesítményre. Nem arra kell edzeni, hogy mennyire kerek a bicepszed, hanem hogy hány kilóval tudsz fekvenyomni, meg hogy mennyibe tudsz maxolni guggolásban. Erősödni kell. Erőben és súlyban kell kijelölni a célokat. Ha erősödsz, akkor izmosodsz is. Aki csak testképzavarra edz, az persze, hogy nem tart ki hosszútávon.
2022. nov. 11. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!