Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Küzdősportban pl UFC, vagy...

Küzdősportban pl UFC, vagy MMA de akár útcán akit úgy leütnek és elájul mitől rázkódik?

Figyelt kérdés
Sokkot kap a test vagy az agy?

2022. okt. 27. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az UFC egy bajnokság, de az is MMA. Láttam már pár ko - t, de olyan ritkán van, hogy rázkódnak, az már nagy probléma. Alapvetően csak eldőlnek, mint egy krumpliszsák, majd fetrengenek egy kicsit. Ha valaki rázkódik, az már komoly sérülésre utal.
2022. okt. 29. 20:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen meg kidőlnek és görcsöt kapnak...De multkor néztem egy Videot ahol kimondottan rázkódtak a földön és úgy fogták le öket...
2022. okt. 30. 05:24
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ezt a "sportnak" nevezett esetekben nyilvános kivégzést betiltanám, pont ezek miatt. Tönkreteszik egymást az emberek egymást általa. Az állatok is különbek, mintazok, akik ott végeznek egymással.
2022. okt. 30. 07:43
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 Durva sport az biztos! Pláne hogy ha kidől az ellenfél a tehetetlen emberre még 2-3 szor van esély odavágni! De jobban szeretem nézni mint a boxot mert több elem van benne!
2022. okt. 30. 16:30
 5/5 anonim ***** válasza:
76%
3. Több halálos áldozata van az autóversenyzésnek, mint a küzdősportoknak.
2022. okt. 30. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!