Küzdősportban pl UFC, vagy MMA de akár útcán akit úgy leütnek és elájul mitől rázkódik?
Figyelt kérdés
Sokkot kap a test vagy az agy?2022. okt. 27. 10:58
1/5 anonim válasza:
Az UFC egy bajnokság, de az is MMA. Láttam már pár ko - t, de olyan ritkán van, hogy rázkódnak, az már nagy probléma. Alapvetően csak eldőlnek, mint egy krumpliszsák, majd fetrengenek egy kicsit. Ha valaki rázkódik, az már komoly sérülésre utal.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen meg kidőlnek és görcsöt kapnak...De multkor néztem egy Videot ahol kimondottan rázkódtak a földön és úgy fogták le öket...
2022. okt. 30. 05:24
3/5 anonim válasza:
Szerintem ezt a "sportnak" nevezett esetekben nyilvános kivégzést betiltanám, pont ezek miatt. Tönkreteszik egymást az emberek egymást általa. Az állatok is különbek, mintazok, akik ott végeznek egymással.
4/5 A kérdező kommentje:
#3 Durva sport az biztos! Pláne hogy ha kidől az ellenfél a tehetetlen emberre még 2-3 szor van esély odavágni! De jobban szeretem nézni mint a boxot mert több elem van benne!
2022. okt. 30. 16:30
5/5 anonim válasza:
3. Több halálos áldozata van az autóversenyzésnek, mint a küzdősportoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!