Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most akkor mennyi szénhidrát,...

Most akkor mennyi szénhidrát, zsír, fehérje kell, hogy minden jó legyen? Mennyit biciklizzek? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Már össze vagyok totál zavarodva!

Nagy problémám,hogy Rettenetesen zsíros a hasam,rengeteget eszem össze vissza, viszont SOVÁNY vagyok :( 173cm , 50kg.

Eléggé érthetetlen...egy évig bicóztam,akkor sikerült 10kilót leadnom,de a hasamból semmit.. még ha diétáztam akkor sem!

Segítsetek kérlek!

Mit egyek? Mennyi szénhidrátot, fehérjét?

Mi tartalmazza ezeket?

Folytatnám a biciklizést...

milyen időközönként/tempóban/mennyi ideig csináljam?

Hálás lennék ha mindenre kapnék választ!

És légyszi ne tippeljetek,hanem aki tapasztalt az írjon.köszi:)

2010. szept. 27. 21:37
 1/6 clint ***** válasza:

ne folytasd a biciklizést.

fussál inkább.

Amúgy, szénhidrátnak rizs, zabpehely, teljes kiörlésű kenyér, teljes kiörlésű tészta. Zöldség meg tonnaszámra mehet.

Fehérje párolt sovány hús, tojásfehérjerész, fehérjeporok.

Mennyiség nem fontos, mível sovány vagy.

Gondolom lány vagy. A lényeg, a pocakod a legkényesbb, nagyon nehéz ledolgozni, mível sokaknál a genetika is bejátszik.

A zsíros alatt narancsbőrt is értesz, gondolom. Menj be a DM-be vagy rossmanba és vegyél valami jobbfajta cellulitisz elleni krémet, vagy fogyasztókrémet.

Az étrendedbe pedig vedd be a szóját.Ha nem akarsz fasírtokkal szarakodni, akkor menj egy táplálékkiegészítő boltba és vehetsz egy doboz fehérjeturmix 3ezer környékén van. Íme a legjobbak:

[link]

[link]

[link]

[link]

ez egyrészt a fogyásban segít, másrészt a narancsbőr kinyírásában, az izmosításban, és a rák ellen is(mellesleg:D) Moszgás után iszogasd.

A cukrokat, zsírokat, gyümölcsöt, egy időre mellőzd.

2010. szept. 28. 12:25
 2/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen ,nagyon hasznos volt a válaszod:)

Egyébként miért nem jó a biciklizés? :(

Hány óra után mit TILOS enni?

2010. szept. 28. 18:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Meg mennyit mozogjak?

Amúgy hullahoppozom is néha. Azt folytathatom?

2010. szept. 28. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Clint, imádlak :)))))
2010. szept. 30. 08:12
 5/6 clint ***** válasza:

előző hozzászolónak: köszi:D

kérdezőnek:

a biciklizés általában ülve gyengén megy, még a sétánál is kevesebb erősfeszítés.

Azt, hogy bicajjal zsírt égess, ahhoz nehézre kell állítani, és állva kell cangázni legalább 40 percig folyamatosan. Ez a feneket combokat formálja, de a hasat még így sem. A futás azért jobb a hasra mert igy az egész tested mozgatod, enyhe ugrálással.

A hullahopp szerintem nem ér sokat ELLENBEN amit állítanak.

Hát figyu, hogy hány óra után mit tilos enni??? Este lefekvés előtt szinte csak fehérjetartlamu ételt egyél zöldséggel. De annyira ezt sem kell neked betartani, mert mint írtad vékony vagy.

Én igazából szálkásítani szoktam, ezt úgy oldom meg, hogy a kevés szénhidrátot amit eszek felosztom egész napra.

azaz 100 gramm rizset. Minden étkezéshez eszek 25-30 grammot. Nekem ez bevált szépen zsírtalanított, és az izomzat látszani kezdett.

Azt viszont előre szólok, hogy előfordulhat, hogy fogysz egy keveset, tehát az 50 kiló alá mész, de hidd el, csak a zsírból. ezt a diéta után pikpak visszaszerzed, és ha továbbra is mozogsz akkor csak a szép izmos (amolyan fitnesses tested) lesz.

a mozgás elég ha kétszer egy nap 40-50 percet mozogsz.

A lényeg, hogy megerőltető legyen. Reggel bicajozz(állva)

este meg kocogj. Azok akiknek a fenekükkel van gond lépcsőzzenek. 40 perc minimum.

Egyébként előfordulhat, hogy a hasadra genetika miatt megy jobban a zsír. VAgy pedig sokat vagy ülőhelyzetben.

Remélem a krém segít. Dr KElen krémek közt nézz körül.

2010. szept. 30. 14:52
 6/6 clint ***** válasza:

ja és még egy trükk:

Ha nagyon nem megy, hogy betartsd a diétás kaját, megkívánsz valamit, heti egyszer-kétszer egyél nyugodtan, de napközben. És utána öblitsd le olyan két liter zöldteával. (persze nem egyszerre.)

A zöldteát beviheted mindennapi fogyasztásra, ez is segíti a zsírégetést.

2010. szept. 30. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!