11/18 A kérdező kommentje:
De ha 72 kiló, akkor végezhet sajáttest súlyos edzést?
2022. okt. 17. 16:15
14/18 A kérdező kommentje:
Ma is mentek vele a mekibe
2022. okt. 17. 18:24
15/18 anonim válasza:
nem szabad súllyal edzenie, tönkreteszi az ízületeit. El kell küldeni tornász edzésre, 10 perceket kézen állni sokkal kevésbé ártalmas pl. a könyöknek
16/18 anonim válasza:
Szerintem végezhet súlyzós edzést, de mértékkel, fokozatosan. Bár írod, 50 kg-ot is elbír, azért jobb az óvatosság, mert még fejlődő szervezet. Meg kell hagyni, jó erőben van! Az étkezésén lehet, hogy változtazni kellene. Vagy súlyzós edzés mellé kardió edzést is végezzen.
Milyen magas amúgy?
17/18 anonim válasza:
Ha ésszel súlyzózik, simán. Ha komoly elhízásról beszélünk jobb is súlyzózni, de 12 évesen tényleg ésszel, mert úgy jár mint én, hogy 20 évesen szedheti a porcerősítőket. Viszont ami szerintem hatásos lehet ilyen korban azok az izometrikus gyakorlatok, ahol ugyebár nincs mozgatás csak tartás.
18/18 anonim válasza:
Gerincre, ízületre nagyon veszélyes. Főleg szakember nélkül.
De szakember meg nem engedné.
Olyan gyakorlatokat és olyan eszközökkel, szabad, mint tesi órákon is.
Azokat tudományos alapossággal mindig a korosztálynak megfelelően állítják össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!