Túrázás surranóban?
Figyelt kérdés
Gyalogtúrához milyen kedvezőbb áru lábbelivel érdemes nekiállni? Őszi időben tervezek elindulni kb 20-30 kmet fogok gyalogolni 3 napon belül, nyilván nem egyszerre. Fontos hogy vízhatlan legyen valamelyest. Néztem surranókat is, van velük tapasztalat? Vagy ki mit ajánl?
Köszi.
2022. okt. 13. 23:29
2/4 anonim válasza:
A páromnak (férfi) ez van nekem (nő) ugyanez csak nőiesebb színekben. Egy turával 15-20 km-t megyünk havi 2-3x. Tökéletes bakancs ilyen kis távokra.
3/4 anonim válasza:
20-30 km több nap alatt? Kis túlzással még egy magassarkú papucs is jó erre.
Oké, komolyabbra fordítva szinte bármilyen KÉNYELMES cipő megfelel. A dechatlonos túracipők teljesen jók. De ilyen távra szerintem még egy kínais tornacsuka is megteszi. :D
4/4 A kérdező kommentje:
Nem akarok sok lét kiadni egy túrabakancsra. Szeretek túrázni, de nicns sok időm minden héten vagy hónapban kimenni. Néha megejtek hosszabb távokat egyedül.
2022. okt. 15. 15:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!