Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A kövér emberek miért félnek...

A kövér emberek miért félnek elmenni a konditerembe?

Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdést láttam már, hogy vajon ki fogják e nézni hogyha túlsúlyosan elmegy kondizni. És nem értem hogy ilyenkor mi jár a fejükben. Mindenkinek el kell valahol kezdenie, szóval nem értem s félelmüket

2022. okt. 13. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Mert nem voltál még kövér ember, akit körbeálltak és kiröhögtek.
2022. okt. 13. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Hogy rajtunk röhögnek, meg rólunk pusmognak majd valahogy így: "mit akar ez a dagadék?", "nézd má', hogy lötyög rajta a zsír, tiszta szégyen", "hogy izzad az a disznó, undorító".

A kondiba járók nagy többségének fontos a külső, és lenézik azokat, akik (eleddig) nem foglalkoztak a magukéval.

2022. okt. 13. 20:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna, hogy valaki ilyen mentalitással jár a konditerembe.

És tényleg nem voltam sosem kövér, ezért nem is értettem, nem tudtam hogy ekkora fatshaming van még mindig, pláne egy szerintem elfogadónak hitt környezetben

2022. okt. 13. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mert szégyellik maguk mások között, főleg, hogy kondiban igazi fittnesz alakokkal fut össze, akik lenézően méregetik. Vagy nem tudom, kérdezz meg egyet.
2022. okt. 13. 21:09
 5/7 anonim válasza:
72%
Közel 130 kg-os nőként is bármikor simán elmentem a konditerembe, egy percig sem érdekelt, hogy ki mit gondol. amúgy meg elárulom, hogy a lőtéri kutyát nem érdekli egy kövér ember a konditeremben, mintha ott sem lennél, keresztülnéznek rajtad. Egy 50 kilós jó testű csaj, na az már érdekli őket. Aki ezért nem megy konditerembe, az tök hülye. elvégre az utcán is látják, hogy kövér vagy, ott is lenézhetnek, akkor ezzel az erővel maradj otthon és ne menj sehova.
2022. okt. 13. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
43%
Sajnos én 1 alkalommal voltam, azt is megbántam. Többet be nem teszem a lábam Miss és Mr tökéletesek világába. Kb olyan érzés volt ott lennem, mint ha a pokolban lennék. De nem is részletezem, mert értelme nincs, de az biztos, hogy mélyen érintett. Elmehetnek a p*csába!
2022. okt. 14. 11:19
 7/7 anonim válasza:
Én jártam kondiba extrém vékonyan, majd az idő előrehaladtával kidolgozott és szálkás izomzattal, most pedig kimondhatom, hogy körülbelül 25 kg felesleggel kövéren is járok. Persze konditól függ, hogy milyen emberek járnak éppen oda, de a nagy többség egyedül magával foglalkozik, nem pedig mással. Én sosem éreztem, hogy kinéznének, plusz mindenki kezdte valahol, nem atom izmosan született meg. A bunkó emberekkel meg nem kell foglalkozni, bár mindig lesz egy-kettő, de nem csak a kondiban! Ha szeretnél edzeni, akkor önmagad miatt menj le a terembe és nem kell törődni másokkal!
2022. okt. 30. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!