Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitől fájhat a lábam?

Mitől fájhat a lábam?

Figyelt kérdés
még tavaly hirtelen beszúrt a térdemnél és azóta is fáj ha kicsit megerőltetem.. a bokám meg 2 éve ment ki de nem mentem el orvoshoz és gyakran bedagad. Szerintetek?
2010. szept. 25. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hülye vagy, hogy nem mentél el orvoshoz akkor amikor kellett volna.
2010. szept. 25. 22:57
 2/5 A kérdező kommentje:
sz.tem nem volt olyan komoly h elmenjek.. jah és a jövőbe normális válaszokat szeretnék ha lehetne.. amíg én nem vagyok tapló addig te sem legyél az amúgy is elég sz@r napom volt.. köszi
2010. szept. 25. 23:03
 3/5 anonim válasza:
Figyelj szerintem menj el orvoshoz..Ő ért hozzá és megmondja mi a lábadnak a baja,nekem anno az ínszalagjaim kivoltak "lazulva" mert tesi órán hajtottak mint az állat ,hónapokig nem mentem el orvoshoz mindenki mondott mindent össze vissza,hogy biztos valami a térdkalácsommal van meg stb..-.-" Szóval szerintem jobb ha orvoshoz fordulsz míg NEM KÉSŐ.:)
2010. szept. 26. 00:14
 4/5 A kérdező kommentje:
lehet h tényleg el kéne akkor menni.. köszönöm a válaszodat :)
2010. szept. 26. 11:00
 5/5 anonim válasza:
Nm^^ 15/L
2010. szept. 26. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!