Melyik a legjobb önvédelmi sport?
Figyelt kérdés
Olyan küzdő/önvédelmi sport ami nem formális hanem tényleg az éles helyzetekre van2022. szept. 16. 06:21
11/17 anonim válasza:
"nőknek mit ajánlasz? Paprika spray beszerzése és a környezet figyeleme?"
például.
13/17 anonim válasza:
Paprika spré helyett beszereznék cs-gázt, és mèg mellé nem árt ha le tudsz sprintelni néhányszáz métert.
14/17 Thunderfairy válasza:
Az a leghatékonyabb ha van olyan kiállásod hogy inkább nem támadnak meg miután beprobálkoztak.
15/17 anonim válasza:
#14 én nő vagyok, és aktívan küzdősportolok. Szerintem #4es válasza ugyanannyira igaz nőkre is, mint férfiakra. Max ha egy nő tudja magáról, hogy nem lenne képes bántani valakit önvédelemből se, akkor az másik kategória.
16/17 anonim válasza:
10 vagyok. Én is járok küzdősporta 15-ös, de ezért is kérdés nekem. Tudom magamról, hogy nekem fixre nincs olyen kiállásom, mint amit a 4-es leír. Valószínű, a paprika spray-vel járnél jól. Legjobb lenne egy gumilövedékes fegyver, de az talán nem is legális Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!