Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha fogyni szeretnék futással...

Ha fogyni szeretnék futással muszáj, hogy a zsírégető pulzus zónába legyek?

Figyelt kérdés

Járok futni egy ideje, viszonylag lassú tempóban futok mégis 160 a pulzusom. Fogyás a célom ,de ha 130-140-es(zsírégető) pulzuson szeretnék futni az már szinte séta lenne.

Magasabb pulzusszámon is elérhetem ,hogy fogyjak kicsit?

2022. szept. 15. 08:17
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
Ne zabálj, akkor 80 pulzussal is fogyni fogsz.
2022. szept. 15. 08:48
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Fogyni akkor fogsz, ha az étrended által tartós kalóriadeficitben vagy. Tölts le egy telefonos kalóriaszámláló alkalmazást, legyél tartós defictiben (500-600 kcal mínusz), és pulzustól függetlenül fogyni fogsz. Hogy mellette te milyen mozgásformát végzel, és hogy az adott mozgásforma végézése közben neked mennyi a pulzusod, az fogyász szempontjából a gyakorlatban nem fog számítani. Ezt a Femina.hu-s zsírégető pulzustartományos baromságot engedd el.
2022. szept. 15. 08:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm semmit nem érő válaszát..:)
2022. szept. 15. 09:42
 4/9 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy régóta használom a kalóriabázist. Mivel alacsony vagyok így is 1200 kcalt kell ennem, ennél lejjebb nem tudok , nem is akarok menni.

Viszont megálltam egy szinten, egyszerűen nem tudom leadni azt a maximum 5kilót amit szeretnék.

Egészségesen étkezek, ezzel nincs probléma, de valamiért a maradék zsír a hasamról nem akar lemenni.

ezen kívül súlyzós edzést végzek, mondhatni formás vagyok, de van egy kis zsírfeleslegem amit szeretnék leadni.

2022. szept. 15. 09:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja és nem vagyok híve az ilyen femina.hu-nak :D egyszerűen az órámhoz való alkalmazás írta így a pulzus tartomány nevét :)
2022. szept. 15. 09:47
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha a számolás nem csúszik el valahol (gyakran elcsúszik), és ténylegesen kalóriadeficitben vagy, akkor fogyni fogsz. Az más kérdés, hogy a hasadon valóban van-e egy látható zsírfelesleg, vagy csak a rossz testképed mondatja ezt veled. Utóbbi nem ritka.
2022. szept. 15. 09:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Kövérnek nem mondom magam és igen sokszor megkapom ,hogy hova edzek ennyit, de én látom és érzem is a többletet. Tényleg nem sok ,de engem zavar,mert voltam ennél jobb formában és mindig elgondolkozok, mit csináltam másképp?
2022. szept. 15. 09:51
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Na pont így hangzik egy testképzavar.
2022. szept. 15. 09:52
 9/9 A kérdező kommentje:

Hidd el nem vagyok testképzavaros :) csupán a felszedett pár kilót ,ami nagy részt a csípőmre ,hasamra ment szeretném leadni.

Az a baj így aránytalanul nézek ki pl. egy egybe ruhát nem tudok felvenni ,mert a hasam kiáll. Ilyen a testalkatom, a lábam vékony ,formás ,ha feljön pár kiló az viszont hasra megy erősen.

2022. szept. 15. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!