A 30 napos zsírégető applikációk beválnak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, de úgyérzem, mintha híztam volna combra ezért gondoltam ezekre. Az lenne a kérdésem, hogy a Legs Workout for Women... című app segítene csökkenteni a combomat? Valakinek bevállt?2022. máj. 16. 17:20
1/4 A kérdező kommentje:
És ha használ akkor mikortól látható a változás?
2022. máj. 16. 17:22
2/4 anonim válasza:
Nincs helyi zsírégetés. Nem úgy működik a biológia, hogy te kiválasztasz egy testrészt, és arról célzottan leégeted a zsírt egy telefonos alkalmazással, vagy egy hiper-szuper gyakorlattal. Fogyni csak szisztémásan, a test minden zsírraktárából egyaránt lehetséges, kalóriadeficit által.
Matek. Ha te tartósan kalóriadeficitben vagy, akkor fogyni fogsz, ezáltal a combodon látható zsírfelesleg is el fog tűnni. Ha nem vagy kalóriadeficitben, nem jön ki a matek, akkor nem fogsz fogyni. Ne ilyen "legs workout for women" típusú bullshit alkalmazást tölt le, hanem egy kalóriaszámláló appot, plusz fogj egy konyhai mérleget, és tarts egy kalóriadeficiten alapuló diétát.
3/4 anonim válasza:
Egy alkalmazás nem fog zsírt égetni, főleg nem 30 nap alatt. A 30 nap után meg mit csinálsz, visszatérsz arra az életmódra, amitől meghíztál? Ha nem vagy kalória deficitben és combra edzel, csak még vastagabb lesz.
4/4 anonim válasza:
Jah, jó is lenne, ha feltalálnának olyan alkalmazást, ami égeti a zsírt. És még be is lehetne állítani, hogy honnan égesse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!