Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Rollerezés az sport egyébként...

Rollerezés az sport egyébként vagy csak szabad idős program?

Figyelt kérdés

2022. szept. 13. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Miért fontos, hogy ki minek hívja?
2022. szept. 13. 20:45
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Én viszonylag sokat rollerezek, de nem tekintem sportnak, bár lehetne. Én általában a buszhoz, vagy edzésre menet használom, mert sokkal gyorsabb mint gyalog, és nem foglal sok helyet mint egy bicaj
2022. szept. 13. 21:08
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Én csak csajozási hobbinak hívom.
2022. szept. 14. 01:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy sportkénd űzöd, vagy csak szabadidős programként.
2022. szept. 14. 07:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha hagyományos, lábbal hajtós rollerral mész, főleg nagyobb távokat, az simán sport is.

Az elektromos rollerezés az inkább csak szabadidős tevékenység, mert különösebben nem mozgat meg, max. az állóképességet segíti növelni. (A praktikussága persze megkérdőjelezhetetlen.)

2022. szept. 14. 08:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Elektromos roller állóképességet növel? 0.0 Egyensúlyra gondolsz? Azt még talán. Bár elektromos roller használóként nekem nem tűnt fel semmi, hogy extra egyensúlyérzék kéne hozzá. De állóképességet biztos nem növel.
2022. szept. 14. 08:50
 7/10 A kérdező kommentje:

Elsőnek a válasza egyáltalán nem hasznos.

Többieknek nagyon köszönöm, azok tényleg jók!

2022. szept. 14. 10:11
 8/10 NTBS ***** válasza:
100%
Inkább szabadidős tevékenység.
2022. szept. 14. 15:41
 9/10 Darius- ***** válasza:
100%

Szabadidos program barmi lehet, amit a szabadidonkben csinalunk, ha valaki csinalja, neki az.

Gyenge sportnak nevezném.

2022. szept. 14. 20:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem munkaeszköz, a Covid óta az egyetlen közlekedési eszözöm egy lábbalhajtós roller, szerencsére nagykerekű, 30cm-es felfújható gumitömlős kerekei vannak. Rugalmas, faanyagszerű (valójában valami szálas) deszkája van, ami még plusz lengéscsillapítást ad hozzá.

Ritkán kell bemennem a városba, de néha 15 km-re van dolgom, mellékutakkal együtt felmehet az összút oda-vissza 40km-re.

Igaz utána egy napot kénytelen voltam pihenéssel, alvásokkal regenerálnom magamat.

2022. szept. 15. 08:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!