Hogy menjek futni?
Van futó-hátizsák, de sima napi futásokhoz szerintem felesleges.
Ilyesmi [link]
Telefont felkarra rögzíthető tokban szoktak vinni, kulcs meg elfér a nadrág hátsó, derékrésznél levő kis cipzáros zsebében. Nekem van futós kulcsom, ami azt jelenti, hogy csak 2 db kulcs, amivel bejutok a házba, lakásba.
Én egy órát futok naponta, vizet előtte és utána iszom. Telót nem viszek, az az egy óra magány jár nekem a napban :)
Én szerencsés vagyok, az utcánkban futok, így nem viszek magammal semmit. A feleségem beenged hazafelé a kapun.
Mondjuk nekem zene se kell a futáshoz, "meditálok" közben.
Azzal ne foglalkozz, hogy aki mellett elfutsz, azt zavarná a kulcscsörgés. Ez csak pár másodperc számára.
Vannak helyek, ahol vannak kirakva ilyen szekrények direkt a futóknak.
Telefont mindenképp viszek, az biztonsági dolog is, ha baj lenne, pont nem feltétlen tudom használni, de mi van, ha mégis?
Nyáron futós övtáskában volt soft kulacsban víz belefagyasztva, mellette a kulcscsomó.
Felkarra rögzítve a teló.
Nadrágban a zsepi.
Most derekamra kötöm a pulcsit, amiben megyek, annak a zárható zsebében kulcs, zsepi, víz most nincs, teló felkaron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!