Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy menjek futni?

Hogy menjek futni?

Figyelt kérdés
Legalább telefont kell vinnem magammal, hogy zenét hallgassak. De még ott van a kulcs is a zsebemben, ami minden lépésnél zörög, bár én nem hallom, de külsősöknek biztos idegesítő. Telefon is lötyög a zsebemben, ugrál össze vissza. Ti hogyan jártok futni? Hova teszitek ezeket? Vízről nem is beszélve. Nyilván nem tudom lerakni a futópálya mellett valahol, mert ellopják a fenébe. Fussak táskával a hátamon? Akkor meg az ugrál fel le, a póló 50 méter után a hónaljamban lesz, ráadásul abban is csörögni meg ugrálni fog a telefon és kulcs.
2022. szept. 8. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Van futó-hátizsák, de sima napi futásokhoz szerintem felesleges.

Ilyesmi [link]

Telefont felkarra rögzíthető tokban szoktak vinni, kulcs meg elfér a nadrág hátsó, derékrésznél levő kis cipzáros zsebében. Nekem van futós kulcsom, ami azt jelenti, hogy csak 2 db kulcs, amivel bejutok a házba, lakásba.

Én egy órát futok naponta, vizet előtte és utána iszom. Telót nem viszek, az az egy óra magány jár nekem a napban :)

2022. szept. 8. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Mindenféle testnyílásba fel kell csúsztatni a dolgokat. A kulacsot meg ne hagyd ott, mert nem ellopják, hanem belehugyoznak azt azt ihatod.
2022. szept. 8. 15:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Én szerencsés vagyok, az utcánkban futok, így nem viszek magammal semmit. A feleségem beenged hazafelé a kapun.

Mondjuk nekem zene se kell a futáshoz, "meditálok" közben.

Azzal ne foglalkozz, hogy aki mellett elfutsz, azt zavarná a kulcscsörgés. Ez csak pár másodperc számára.

Vannak helyek, ahol vannak kirakva ilyen szekrények direkt a futóknak.

2022. szept. 8. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Én csak kulcsot meg órát viszek az esetek többségében, a kulcsot nem zsebre teszem, hanem a kezemben viszem, így nem zörög. Ha terepre megyek hosszúakat, akkor futó hasitasit viszek, abba teszek telefont, ha autóval jöttem, esetleg nanak forgalmiját, jogsit, de egy 0.33-as flakon is befér, bár azt nem mindig viszek.
2022. szept. 8. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Telefont mindenképp viszek, az biztonsági dolog is, ha baj lenne, pont nem feltétlen tudom használni, de mi van, ha mégis?

Nyáron futós övtáskában volt soft kulacsban víz belefagyasztva, mellette a kulcscsomó.

Felkarra rögzítve a teló.

Nadrágban a zsepi.

Most derekamra kötöm a pulcsit, amiben megyek, annak a zárható zsebében kulcs, zsepi, víz most nincs, teló felkaron.

2022. szept. 9. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!