Mekkora baj, ha suli mellett nem tudok annyit edzeni, amennyit szoktam/szeretnék?
Idén nagyon meg kell húzni a sulit, viszont így emelett nincs annyi időm és energiám, hogy rendszeresen és teljes boldogsággal járjak el edzeni, pedig szeretek.
Amikor hazaérek folyton éhes vagyok.
Tudnék ezen javítani valahogy?
Sajnos ilyen az élet. Középsuli első éveiben én is megtehettem, hogy napi 3-4 órákat gyilkoltam magam a konditeremben, aztán érettségi előtt ez a nihil rohadtul megszűnt. Egyetemen még annyi időm se volt a ZH-k, gyakorlatok, vizsgák mellett. Most pedig munka, feleség, gyerek, ügyintézés, háztartás mellett örülök, ha van heti háromszor 1 órácskám, amikor tolhatom egy picit az erőemelést.
Sajnos tudomásul kell venni, hogy ahogy az ember egyre idősebb, egyre újabb életszakaszba lép, annál több mindenre kell időt szakítani, és egyre kevesebb idő marad a hobbira. Ettől függetlenül ne úgy képzeled az életet, hogy 18 éves kor fölött már szar minden, lehet menni meghalni, de sajnos változnak a prioritások. Előfordul, hogy amikor munka/iskola után fáradtan és éhesen haza esel, és még otthon is van ezer dolgod, akkor a gyúrás nem fog beleférni a napodba. Nagyon kevesen engedhetik meg maguknak, hogy annyit edzenek, amennyit szeretnének. Meg kell találni az egyensúlyt, ami nehéz, és folyamatos kihívás, de meg lehet. Nekem mostanában egész jól megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!