Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kezdjek neki? (👇)

Hogy kezdjek neki? (👇)

Figyelt kérdés

Van egy olyan probléma, hogy túlsúlyos vagyok. Ezen szeretnék változtatni (eddig csak bicikliztem ilyen 20km-eket) de szeretnék elmenni edzőterembe, csak nem tudom hogy álljak neki és félek az ottani emberek véleménye miatt is.

Esetleg valami tanács mit csináljak ott?

2022. aug. 31. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

Kalóriadeficiten alapuló étrend. Anélkül járhatsz te edzőterembe futópadozni, meg gumiszalaggal a térded körül guggolgatni pucsítósan, nem fogsz fogyni.

Az edzőteremben pedig senki nem fog észrevenni. Az edzőterem televan vézna csontkollekciókkal és túlsúlyos kövérekkel. Ha azt hiszed, hogy a konditerem csak kigyúrt kopasz vadállatokkal van tele, akik mindenkinek beszólnak, mindenkit kiröhögnek, akkor tévedsz. Senki nem fog hozzád szólni se.

2022. aug. 31. 12:54
 2/7 anonim válasza:
Kalória deficit és olyan mozgás amit szeretsz és szívesen csinálsz:)
2022. aug. 31. 13:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindenki vagy vékonyan, vagy túlsúlyosan kezdte. Ne félj ettől, csak kezd el és menni fog. Vannak személyi edzők is, akik segítenek
2022. aug. 31. 13:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Ja lemaradt a 16\l, 172cm és 90kg

Azt hogy mennyit és mit eszek már régebb óta írom fel

2022. aug. 31. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Még lehet összehoz a sors egy izmos palival ☝️😏
2022. aug. 31. 14:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát a barátom nem feltétlen izmos de simán felemel 😶
2022. aug. 31. 18:50
 7/7 Darius- ***** válasza:
5- A fitnessterem nem társkereső
2022. aug. 31. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!