Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet, hogy valahogy mindhárom...

Lehet, hogy valahogy mindhárom testalkat típus keveréke vagyok ?

Figyelt kérdés
Nézegettem itt a Biotech oldalán a testalkat típusokat és mind a háromból van rám jellemző. Ilyenkor mi van hogy kezdjem el az edzést. Most szeretnék edzeni kezdeni és szeretném a lehető leghatékonyabban csak képtelen vagyok belőni a testtípusomat mert pl keskeny a vállam de egyáltalán nem vagyok sovány, könnyen szedek fel kilókat viszont nincsenek rövid végtagjaim és nem is keskenyek hanem inkább a kettő között. Keressek fel egy edzőt aki segít belerázódni az edzésbe vagy felesleges ?
2022. aug. 27. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet, hogy valahogy mindhárom testalkat típus keveréke vagyok?"

Nem.

"Nézegettem itt a Biotech oldalán a testalkat típusokat"

Az egész baromság.

"Keressek fel egy edzőt aki segít belerázódni az edzésbe?"

Igen.

2022. aug. 27. 21:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Pont mostanában járt a fejemben, hogy végre abbahagyták ezt az emberek... régen állandóan ez volt a kérdés, hogy szerintetek "ektomorf vagyok vagy mezomorf?!"

De amúgy igen, baromság az egész.

2022. aug. 27. 21:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem okés köszönöm. Csak mondta 1-2 barátom meg ismerősöm, hogy ők x testalkatúak és teljesen más edzésterv meg táplálkozás és ha nem jól nem a testalkatod szerint csinálod akkor kb feleslegesen jársz edzeni mert nem lesz semmi változás. De köszi a felvilágosítást :D ment a zöld
2022. aug. 27. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Bárcsak olyan egyszerű lenne a biológia és a sporttudomány, mint ahogy azt az 1-2 barátod elképzeli.
2022. aug. 27. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!