Szerintetek tul sok lenne?
Sziasztok!
Ha szeptemberben elkezdodik az iskola eleg suru lesz a program.. Jarok zeneiskolaba, heti 2 szolfezsra, es egy hangszeres orara. Ez lenne az utolso evem, mivel mar letehetnem az alapvizsgat, igy ezt mindenkepp, vegig szeretnem csinalni. Emellett lovagolok, heti 3szor(szombat az eggyik nap), verseny szinten. Az a problemam, hogy a tesitanar a lovaglast nem fogadja el sportnak, ezert tomegsportra kene jarnom 2 delutan. De heti 2 alkalommal lesz delutani oram is.. Gondolkodtam azon, h0gy elkezdenek kezilabdazni, mert nagyon tetszik a sport, es akkor nem kellene tomegsportra jarnom. Nem tudom, hogy jarnek jobban.. Lovagolni csak szombaton megyek lovardaba, mivel van sajat lovam, hetkoznap jon hozzank edzo,szoval ilyen szinten ezek az edzesek rugalmasak. Szerintetek elkezdjek kezilabdazni, amit (valoszinuleg) szeretnek sportolni, es szivesen jarnek edzesre(akkor is 2 alkalommal mennek) vagy inkabb hagyjam a fenebe, mert sok lenne, es inkabb jarjak tomegsportra, ahol mindig engem szid a tanar?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!