Nekem saját testsúlyos edzéssel lett eres a kezem nőként. Hogy egészen specifikus legyek, rúdtánctól. De én ilyen téren "szerencsés" vagyok. Elég könnyen felszedtem némi izmot, és mivel körte alkatom van, amint fogytam egy kicsit, kivehető lett minden definíció a karomon, vállamon, hátamon. Altájon továbbra is zsírosabb vagyok, pedig lassan számolgatni lehetne az izom rostokat a vállamban :')
Egyébként minden jó, ami erősíti a karodat. Nyilván a fokozatosan emelt súlyok a leghatékonyabbak, de ha eljársz kültéri kondi terembe, húzóckodhatsz, fekvőzhetsz, mindkettőt elég sok módon lehet csinálni, hogy más-más izomcsoportot mozgasson meg a felsőtesteden. Ha viszont türelmetlen vagy, akkor felejtsd el. Ilyesmi nem történik általában gyorsan. Évek, mire eredménye lesz, és igen, valószínűleg a végefelé diétáznod kell, mert hiába lesz nagyobb a karod, és hiába lesz eres, ha a zsír eltakarja.
Na ez jó hír, csak így tovább!
Egyébként gondolom nem csak látható ereket, hanem izmokat is szeretnél? 💪🏻
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!