My protein edzőruhákról vélemény?
többet próbáltm, a curve kifejezetten kényelmetlen, nyom
a legtöbb leggings kényelmetlen, mert vastag és vastag a pántja deréknél mi szoros is.
amik nekem beváltak (kb 8 kg plusz van rajtam, főleg comb-fenék-has) az a seamless composure leggings és melltartó, illetve a mesh leggings
melltartóból mivel alacsony vagyok, nekem a legtöbb nem jó, mert nem állíható a pánt vagy legkisebben is túl hosszú, viszont a legeslegjobb és legkedvencebb melltartóm az a power mesh. az tényleg jó, és kényelmesebb is mint pl a decathlonos
a pólókat és crop topokat mind utálom, mert nekem szűk a nyaka és megfojt
amúgy facebook marketplacen z eladó myprotein ruhák között jánlott nézelődni. van olyan fazon amiből rengeteg van --> senkinke nem vált be
összességében rengeteg visszaküldözgetés és próbálgatás kellett hogy jó méretben találjak olyn fazont és anyagot, ami nekem személy szerint beválik, de azok be is váltak és vettem többet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!