Megyibe kerül akonditerembe kb egy magánedző? én6ezret fizetek/a bérletért
Hülyeség magánedző. A legtöbbnek nulla tudása van a testépítés/alakformálással kapcsolatban.
Átlagban kb 2000-et kérnek egy edzésre, de minek?
Ezt a tudást össze tudod szedni neten is, vagy könyvekből igaz, a gyakorlatokat elsajátítani nehezebb.
Ha abszolút nem érdekel a téma, lusta vagy felfedezni a saját tested, vagy nő vagy, és azt se tudod hogy láss hozzá, akkor fizess 2000 forintot minden edzésért egy jobb teremben.
Vagy kérdezz engem;)
Előző:
Miért Te hol tanultad? Neten?
Bármiben lefogadom, hogy helytelenül edzel (nem tanultál anatómiát) és az elméleti tudásod is hiányos.
Tudod honnan tudom?
A saját példámból :-)
Egyébként abban van némi igazság, hogy a legtöbb edző kókler, meg kell nézni kihez megy az ember.
könyvből, videókból nem lehet megtanulni mozgást. Illetve meg lehet, de akkor ne csodákozzunk hogy jönnek a sérülések.
Én 6000ftot kérek személyi edzésért, alkalmanként, de ez nem is edzés, hanem inkább coaching, vagyis 1-2 hetente edzünk a klienssel, megnézen hogy haladt, kijavítom a hibákat, korrekciós gyakorlatokat írok elő, stb. Szóval ez tényleg személyre szabott edzés, nem pedig edzéskövetés, amit 2000 forintért csinál a sok képzetlen edző, és nemsok értelme van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!