Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Más is van így rajtam kívül?

Más is van így rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Meglehetősen vékony vagyok 156cm/42-43kg, de az a baj, van hasam. Főleg az alhasam domborodik, amúgy is, de ha jól lakok, nagyon nagy lesz. Próbálok edzeni, gondolom kardio és célzott hasizom kombináció kéne, jól gondolom? Mit tudok még esetleg tenni, hogy lapos legyen? Más lányoknak olyan lapos a hasa, akik ennyire vékonyak.
2022. júl. 18. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg van rajtad pár deka "felesleg", ezen ne akadj fenn. Ez talán annyit árul el, hogy genetikailag először hasra hízol. Igen, sportolhatsz, kell egy megfelelő étrend és ennyi. Számold a kalóriákat, illetve rendesen edz, az elején érdemes akár személyi edzőhöz is menni, ha laikus vagy, ő elinformál minden tudással, aztán később csinálod magad.
2022. júl. 18. 14:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Kardio meg dieta. Ha melle csinalsz sulyzos edzest meg alakod is lesz
2022. júl. 18. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!