Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 1 hét alatt sikerülhet?

1 hét alatt sikerülhet?

Figyelt kérdés
Van rá esélyem hogy 1 hét alatt hajlékony legyek?Francia/spanyol(ki hogy hívja)spárgát már tudok csak az a baj hogy az a lábam ami hátul van kicsit be van hajlítva.Illetve állásból is letudok menni nem tudom hogy ez mennyire számít hajlékonyságnak de azért le írom.Milyen módszerekkel tudnék nagyon hajlékony lenni?Illetve van rá esélyem?Balettoztam régebben és rg-re is jártam egészen 10 éves koromig.De azóta egy kicsit "merev" lettem.

2022. júl. 17. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
1 hét? Komoly a kérdés?😐
2022. júl. 17. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
Ez nem a "Könnyen Gyorsan..."-sorozat.
2022. júl. 17. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
nem
2022. júl. 17. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi lenne a cél? Ha a lábad hajlítottságát akarod 1 hét alatt megszüntetni, szerintem akár sikerülhet is. Csak túl ne erőltesd magad! Az ilyen gyors-nyújtós programokkal érdemes nagyon vigyázni, könnyű lesérülni. Amúgy meg óvatosan nyújts, gyakorolj, ennyi :).

Ui.: Spárga... Ó, de cserélnék veled! :D

2022. júl. 17. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!