Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy otthon a gép előtt ülő...

Egy otthon a gép előtt ülő nyugdíjas tud olyan sportot mondani ami az egyensúlyt fejleszti?

Figyelt kérdés

Lehetőleg legyen szabadtéri, mert itt a fővárostól nem messze elég kevés a lehetőség ebben a városban, de ha lenne sem hiszem hogy megfizethető lehet. Vagy inkább menjek dolgozni?

A bicikli nem opció, mert vigyáznom kell a kis szívemre, ki is döglenék tőle.

Szívesen görkoriznék, de itt nem jó a járdaminőség, nincs aszfaltos focipálya (vagy ha van, se mehetek oda mert nem iratkoztam be). Bicikliút nuku. Egyáltalán nincs.

Ötlet?

2022. júl. 12. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyok gép előtt ülő nyugdíjas, de én a jógát mondanám, ha egy biciklizés már túl nagy terhelés. :)
2022. júl. 12. 13:16
 2/8 A kérdező kommentje:

Pont ezen a hülye unalmas jógán meg testépítésen kívül kerestem volna egy szórakoztató-fejlesztő sportot, de nagyon úgy néz ki hogy nincs semmi ilyesmire lehetőségem, úgyhogy inkább nem sportolok,hagyom a francba az egészet.

Egész nap takarítani meg boltba járni sokkal szórakoztatóbb.

2022. júl. 12. 13:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. júl. 12. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Vívás, lovaglás, bowling, asztalitenisz, tenisz?
2022. júl. 12. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:

1. Most te vagy a nyugdíjas, vagy ez hogy jött a kérdésbe?

2. Rengeteg sport van, akár a gyors gyaloglás is segít az egyensúly fejlesztésében illetve egy alapkondició megtartásában.

3. Ha meg a takarítás, boltba járás szórakoztatóbb, akkor vagy idióta vagy, vagy pedig az egész kérdés csak trollkodás. (Szerintem az utóbbi!)

2022. júl. 12. 15:21
 6/8 A kérdező kommentje:

Meg lehetne oldani a fallabdázást sima teniszütővel is, de hol?

Ilyen kis lyukban nem lehet mozogni se.

2022. júl. 12. 16:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Úgy látom kedves kérdező, hogy konkrétan csak a kifogást keresed. Csak azért írtad ki a kérdést, hogy utána minden választ lehurrogj és megnyugtasd magad, hogy megtettél mindent. Pedig nem.

Lehet elbuszozni valahova és onnan gyorssétával hazamenni, közben zenét hallgatni. Mindig más helyekre menni és onnan haza.

Interneten van olyan, hogy disney mesékre (unokákkal együtt, ha vannak) vagy épp retró számokra videós táncolós edzések

(Youtube.com keresőjébe be kell írni, hogy 'kyra pro workout' és onnan lehet válogatni. Egy ilyen videó 10-20 perc, pont elég hogy aznapra kicsit átmozgasson

Lehet a szomszéddal tollaslabdázni.

Vavy pingpongozni valamelyikőtök étkezőjében.

Vagy elmenni biciklizni de lassú, egyenletes tempóban és nem őrülten tekerve.

Amúgy a takarítás és a boltba járás is jó testmozgás

2022. júl. 12. 17:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Joga
2022. júl. 13. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!