Az önkielégítés csökkenti a tesztoszteron szintet?
Kíváló kérdés.
22/F vagyok, 6 évesd edzek naturál módon. Kevesen vannak, kaik többek tudnak nálam a testépítéssel kapcsolatban. Lehet beképzelt vagyok, de ez a szenvedélyem.
Az önkielégítés, pontosabban maga az ejakuláció valóban csökkenti a tesztoszteron-szinted. Ez természetes következmény, hiszen amig szexuálisan izgatott vagy, ez a szint emelkedik. (egy jó edzés is emeli, kb 50 percig, aztán fokozatosan leesik, és elkezd termelődni a kortizol, egy lebontó hormon, de ezt most hagyjuk)
Naturál testépítőknél lehet jelentős, ha mondjuk napi 3x kiveri. Ha nem csinálod, észreveszed, hogy nem vagy annyira fáradékony, és több az energiád, és a tesztoszteron szinted sem ugrál.
Az ember teljesítőképessége orgazmus után rohamosan csökken kb 2-3 óráig, aztán ismét helyreáll.
Ha koxolsz, ez a kérdés elveszti jelentőségét.
ha naturál vagy, tartsd szem előtt. Sajnos ez a sport teljesítmény-orientált, és a kérdés az, mit akarsz elérni.
Ha cuccok nélkül akarod elérni a legjobb formát, heti 1, max 2 orgazmus az elfogadható. Ha szereted a szexet és komolyan akarsz edzeni, kezdj el cuccolni, mint a legtöbb fogyatékos.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!