Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 21 évesen késő lenne elkezdeni...

21 évesen késő lenne elkezdeni Taekwondot tanulni?

Figyelt kérdés

Nagy dilemmában vagyok ezzel kapcsolatban. Azt érzem szükségem van egy úgymond új sportra, feszültség levezetés céljából is...

Eddig jégkorongoztam, meg capoeiráztam, a rúgások meg nagyon a szívemhez nőttek :D

2022. júl. 12. 03:05
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Késő?Mihez képest?Ahhoz pl. igen,hogy ha 20 évesen is megkérdezted ugyanezt.De ahhoz nem késő,hogyha 1 év múlva is föltennéd ugyanezt a kérdést.Az idő repül gyermekem,ne maradj le,olyanokról amiket ki szeretnél próbálni.Pontosabban ne húzd az időt.Mert ha ma kezdesz el valamit,amit kigondolsz,akkor már azzal is csak az időt húzod,ha holnaputánra halasztod.Míg végül az egészből nem lesz semmi,az idő eltelik,és majd öregen nézel magad elé és csak jártatod a gondolataidat,hogy mi lett volna ha,ezt is-meg ezt is kipróbálom.Na de akkor már tényleg késő lesz,mert már nem úgy mozognak az izmaid,és nem erőltetheted meg a testedet.Na jólvan,elég volt már belőlem,megyek is,szevasz! :)
2022. júl. 12. 03:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, menjél nyugodtan. Egyébként 50 évesen se lenne késő, ha amúgy sportos vagy.
2022. júl. 12. 05:29
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

Sikeres versenyző akarsz lenni? Akkor késő.

Hobbiból, kíváncsiságból, feszültség levezetésből, unaloműzésből akarod elkezdeni? Akkor egyáltalán nem késő.

2022. júl. 12. 08:14
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Én még régen 20 évesen kezdtem el. Elég sportos voltam előtte is, jártam mindenfélére ezért hamar belerázódtam. Voltak külön versenyek kezdőknek is fekete öv alatt, ott meg is nyertem néhányat. Ha élvezed csináld. Szoktak az edzéseken 40-es, 50-es kezdők is lenni. A vizsga/övrendszer mondjuk egy vicc, szinte minden hülyét átengednek egy bizonyos szintig.
2022. júl. 12. 09:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :))
2022. júl. 12. 11:37
 6/8 anonim ***** válasza:
5.:Szívesen! :)
2022. júl. 12. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is szívesen elkezdeném, elég hosszú lábaim vannak, a rúgások tök jók:)
2022. szept. 20. 13:12
 8/8 anonim válasza:

A taekwondo-t sosem késő elkezdeni. Attól függ, hogy ITF vagy WTF?

Ha ITF akkor szerintem ne várj tovább, ha WTF viszont kérdés, hogy mennyire vagy rugalmas. És a taekwondo művészet. Ha elkezded, tanulnod kell.

Én több mint 2 éve csinálom (ITF Taekwondo) és minnél jobb vagyok benne annál jobban szeretem. Pont most szombaton lesz övvizsgám, zöld öv kék csíkra :D

2022. dec. 14. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!