Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miket érdemes beszereznem?

Miket érdemes beszereznem?

Figyelt kérdés

A fogyás lenne a cél, meg alapból is max futnék, tornáznék. Szóval nem ilyen testépítést szeretnék, vagy nem izmosodni stb.

Szoktam látni különböző fórumokon, hogy mindenki ezt azt megiszik, bevesz valamit mozgás előtt vagy után. Meg olvastam, hogy ásványi anyagokat kell pótolni stb.

Szóval nagyon kezdő vagyok a témában és tényleg csak ezeket szeretném, amiket fentebb írtam. Kell egyáltalán valamit beszereznem, ha igen miket?

2022. júl. 4. 11:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Esetedben semmilyen tápkiegészítőre nincs szükség. Minek? Kocogáshoz és otthoni tornázgatáshoz? Mozogj, sportolj, táplálkozz kiegyensúlyozottan, pihenj eleget, aztán kész. Semmi másra nincs szükséged.
2022. júl. 4. 12:30
 2/2 Senior Séf ***** válasza:
A fogyasztó csodabogyókban ne higgy. Az csak a pénztárcádat vékonyítja, téged nem.
2022. júl. 5. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!