Kellett ebben a tanévben valamelyik középiskolában tornadresszt hordani a lányoknak?
Gratulálok, válaszolók, sikerült nem a kérdésre válaszolni.
Furamód itt mindenki fétises a kérdezők körében.
Én nem emlékszem egy tornadresszes kérdésre sem a közelmúltból... nem hogy hetente egy ilyen kérdésre!
Nyolcaska! Már-már kezdett válasz formája lenni a válaszodnak, de mégis sikerült alaposan melléfogni: "kizartnak tartom hogy egyetlen allami iskola is lenne ahol tesiegyenruha van" Senkit nem érdekel, mit tartasz kizártnak, mit nem. Nyilván a kérdező is eljutott addig, mint te, ti. manapság nem igazán lehet gyakori a tdressz, ha egyáltalán kérik valahol. A kérdés mégis arra irányult, van-e ilyen hely.
Természetesen én is tornadresszfétises őrült vagyok, sőt beteg, sőt agybeteg, sőt elmebeteg. Mi más lehetnék? Ja, nem, mégsem.
Magas itt a színvonal. Rákattint az ember egy kérdésre, mert kíváncsi lenne ő is, erre itt van 9 válasz, amiből 8 teljesen értelmetlen. Ketteske és négyeske közötti válaszolók! Ti tényleg azt hiszitek, az idetévedő netezők a ti kis diskurzusotokra kíváncsi?
A szabályzat szerint a kérdésre kellene válaszolni, nem itt társalogni és véleményt kitalálni a kérdezőről. Jó lenne, ha betartanátok, sokaknak könnyebb lenne így!
Tizeske! Szerinted az idetévedő netezők közül kit érdekel, hogy Szabó Gábor hol jelenik meg? Nem mindenki gyakorikérdések függő, mitn te! Csak mert te sokszor találkoztál vele, lehetséges, hogy az idetévedők 90%-a nem is hallott róla és nem is érdekli, kicsoda! Próbáld meg megérteni, hogy nem minden ember olyan gyakorikérdések függő, mint te!
Már miért kellett volna?
Sima tesiórára én csak akkor vettem fel a dresszt ha torna anyagrész volt. Megjegyzem nem volt kötelező arra sem, csak én jártam az iskolába külön tornára ahol inkább ajánlott volt viselni edzéseken, versenyen volt csak kötelező. Nekem nem volt vele problémám szívesen hordtam, kényelmesebb is volt abba fejenállni, meg spárgázni meg nem volt az hogy lecsúszik a nadrág, pólót betűrni, semmi iylen kínlódás, csak ezért szerettem. Az hogy nem volt szára és olyan érzés volt mint ha bugyiban lennék az nekem annyira tetszett hogy teljesen szabadon mozoghattam, viszont az kevésbé hogy bámultak a fiúk, na meg amikor leültem egy műanyag székre eléggé odatudtam tapadni és nem volt kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!