Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan teszitek le a napotokat...

Hogyan teszitek le a napotokat, hogy ne hajtsátok túl magatokat?

Figyelt kérdés

Tegyük fel imádod a munkádat, mert sok szabadidőt ad, de közben rengeteg hobbid is van, azokat is szereted csinálni és élvezed is, plusz egyéb tevékenységek családtagokkal stb.

De állandóan csak azon kapod magad, hogy megint nem jutott időd aznap valamire, és már csak 4-5 órád maradt ismét az alvásra.

Ez néhány hét után begyűrűzik, és átmész 3-4 napig "zombi" üzemmódba ami egyszerűen bosszant, de mégis muszáj mert már érezhetően pihenni kell.

Hogyan ne hajtsam túl magam?

Hogyan engedjem el a nap végét, ha mindíg jönne egy új feladat vagy megoldandó probéma? Vagy segíteni kellene valakinek és tudnék is? Csak mondjuk már egy hete nem aludtam összesen 20 órát...

2022. jún. 9. 20:50
 1/3 anonim válasza:

❤️ Először is :

- Első szabály, az alvás időből sose vegyél el !

- El kell fogadnod, hogy vannak dolgok amikről le kell mondanod !

- Nem vagyunk képesek mindenre időt szakítani !

2022. jún. 10. 00:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan munka kell, ami sok szabadidőt ad, hanem olyan, aminek a művelését eleve szabadidőnek fogod fel.
2022. jún. 10. 11:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem jelenleg is egy mondhatni laza munkahelyem van. De az, hogy ki hogyan vezeti le/tölti el a munkán túli idejét az teljesen emberfüggő.

Az alap, hogy nem szabad mindenre időt szánni, mert nem fog összejönni. Valamit fel kell adni.

2022. jún. 22. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!