A futás vagy a kondizásnál kell jobban szenvedni, küszködni?
Az egyik aerob másik erősítés.Mindkettőnél másképp "szenvedsz".Futásnál kifulladsz(állóképesség)
súlyzónál pedig erőlködsz izmot dolgoztatsz.
Annál szenvedsz jobban amelyiknél jobban szenvedteted magad. Ha kövér vagy fuss minimum 20 percet h fogyj, ha sovány vagy akkor ne vidd túlzásba a futást mert akkor még soványabb leszel, de mindent csinálhatsz h erősödj csak egyél sokat és minőséges kaját. Tehát rostot, ásványi anyagokat, vitaminokat, nyomelemeket, sok húst rizst. Amúgy meg elég sok ilyen testedző tippeket olvashatsz a neten ha 1 kicsit kutatsz. Ne légy lusta olvasni ;)
Üdv
Mindkettő pótcselekvés, ha nem vagy sportoló...
Kondizás helyett menj ki falura, segíts a nagyfaternek a házkörüli munkákban, estére elmegy a kedved a kondizástól... De a betonozás tán még jobb... :-)
A futás pedig rémunalmas!!! Húsz méternek nem kezdenék neki... Én húsz évig fociztam, volt olyan éles meccsünk, annyira szétfutottam magam, hogy a meccs után fostam, hánytam, alig bírtam hazamenni... De abban van élvezet! Kergetsz valamit vagy valakit: játék! Vagy a kosár-, kézilabdában. Egy ötmenetes ping-pong is hazavág, ha nem a parkban, betonasztalon, vágódeszkával nyomatod... :-)
A kondi szenvedés lenne, mert utálnám, a futás viszont az életem értelmét jelenti!
Imádok futni!!! (=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!