34 évesen lehet menni hobbi szinten dzsúdó edzésre teljesen kezdőként?
Figyelt kérdés
Gondoltam kipróbálom.
Sok sportot űztem már, fociztam, kosárlabda, tenisz, pingpong, futás, bicikli, boksz, testépítés, úszás stb.
Szívesen fogadnak vagy már öreg vagyok?
Azért kérdezem, mert sok helyen csak gyerekekkel foglalkoznak meg felnőttekkel, akik korán kezdték.
2022. jún. 5. 12:28
11/14 anonim válasza:
A pénzedet szívesen elfogadná akármelyik egyesület, nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy egyszerűen nem oktatnak felnőtt kezdőket. Nincs ilyen csoportjuk, nem tudsz hova csatlakozni. Vannak gyerekek, akiből versenyzőt képeznek, és vannak felnőttek, akik már versenyzők, és folyik a tréningjük. Most te középkorú kezdőként odamész, akkor hova fogsz becsatlakozni? A 6-10 éves törpékhez, vagy a 16-30 éves tapasztalt versenyzőkhöz, akik túl vannak több tucat bajnokságon, és száz esztendővel ezelőtt voltak kezdők? Az ilyen egyesületeknél nincs helyed, nincsen számodra külön csoport. Ritka az a klub, ahol van hobbista felnőtteknek külön csoport. Ezt értsd meg. Próbálj meg keresni, hajrá, de ne éld bele magad!
12/14 A kérdező kommentje:
Oké, köszi.
2022. jún. 5. 17:44
13/14 anonim válasza:
Jól írják, valószínűleg nem fogsz jó judo edzést találni, viszont a bjj-t megpróbálhatnád. Az is rendkívül jó stílus.
14/14 anonim válasza:
Találtál esetleg bárhol ilyen lehetőséget végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!