Lehetek fitt, közepesen izmos és szálkás, ha heti kétszer járok egy órát kettlebell edzésre és heti négyszer úszok?
100-as skálán 45ös fitt, és izmossági fokmérő hozható a heti 2db kettlebellel
Kajáról ne írj semmit, az nem szempont ebben a kérdésben
Skinnyfat? Mit jelent? 🤔
Haverom kettlebell edzésbe kezdett bele nemrég,
Azért érzel minden izmot, mert sokféle gyakorlat végezhető vele, és így minden pircikád, minden izmod megmozgatja.
Arra figyelj, a gyakorlatokat szabályosan csináld,
Mert könnyen kárt is okozhatsz.
Fekvőt én sem tudok sokat, 100 kiló vagyok, azért nekem egy fekvő, meg egy 60 kilós srácnak a fekvő, kicsit más :D
Igyekszem majd én is, hogy menjen a fekvő rendesen.
Utána Szerernék kint edzeni, saját testsúllyal.
8
A Skinnyfat a mai divatos elnevezése annak, amikor valakinek vannak csontjai, ízületei, rendelkezik porcokkal, szallagokkal, és van egy alapvető vázizma ami kb az életbenmaradáshoz kell. Erre pedig lerakódik egy jó adag zsír.
Régen hívták még hulladék genetikának, telibeszart búvárruhának stb.
Csak ez jobban cseng.
Ma már a fodrász is barber. A kocsma a pub. A fosul kinéző ember a skinnyfat
#9 Rosszul tudod.
skinnyfat: magassághoz képest megfelelő testsúly, magas testzsírszázalékkal.
telibeszart búvárruha/zokni: akin gyűrűbe rendeződnek a hurkák, és ilyen tapadós ruhákat vesz fel.
rossz genetika: aki mindent úgy csinál, ahogy a nagy könyvben írva vagyon és mégsem ér el semmit
A kutya se hívja a fodrászt barbernek vagy a kocsmát pubnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!